Όλα όσα μας επιφυλάσσουν τα άστρα στο theFMartini.com

Συνέντευξη της αστρολόγου Ελένης Κωστίκα στη blogger Φωτεινή Βλαχάκη


ΓΥΝΑΙΚΑ
12:44
21/05/2018
Όλα όσα μας επιφυλάσσουν τα άστρα στο theFMartini.com
loading

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα είναι μια ερώτηση πολύ συχνή, με ρίζες στα αρχαία χρόνια.

Ανέκαθεν και σε πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς αναζητούσαμε χρησμούς και συμβουλευόμασταν τον ουρανό για διάφορα ζητήματα. Η ίδια πάντα ψάχνω τρόπους αυτοβελτίωσης και αυτογνωσίας, γιατί πιστεύω ότι η γνώση είναι πηγή δύναμης και μέσα από οτιδήποτε κάνω, προσπαθώ πάνω απ’ όλα να μάθω.

Έτσι, όπως και σε κάθε άλλο άρθρο που έχω γράψει έως τώρα, αποφάσισα να ζητήσω τη γνώμη ενός ειδικού. Μια κοινή φίλη με σύστησε στην αστρολόγο Ελένη Κωστίκα και με διαβεβαίωσε ότι είναι απίθανη στις προβλέψεις της.

Ψάχνοντας online τη σελίδα της, διάβασα ότι πρόκειται για μια πετυχημένη αρχιτέκτονα, που η αγάπη της για τα άστρα, τους πλανήτες και τις σχέσεις τους, τη μετέτρεψε επιπλέον, σε μια πολύ επιτυχημένη επαγγελματία αστρολόγο. Σπούδασε τριάμισι χρόνια στη Διεθνή Ακαδημία Αστρολογίας και τώρα η ίδια είναι καθηγήτρια, παραδίδοντας online μαθήματα.

Επίσης, ανακάλυψα ότι τα γενέθλια μας έχουν μια μόνο μέρα διαφορά – το οποίο και πήρα σαν πολύ καλό σημάδι  - και αποφάσισα, πριν γράψω οτιδήποτε online, να πάω η ίδια να συζητήσω τις αστρολογικές μου προβλέψεις μαζί της.

- Τι προβλέπει το δεύτερο εξάμηνο του 2018;

Το 2018, οι τάσεις είναι να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα τα οποία είναι περιττά και να λειτουργήσουμε με πρακτικό πνεύμα. Είναι μια χρονιά  με τον Κρόνο στον Αιγόκερω που φέρνει στο προσκήνιο θέματα από το παρελθόν που πρέπει να λυθούν. Είναι μια χρονιά γειωτική, αρκετά γόνιμη που έχει να κάνει με τον ψυχισμό μας και μας δίνει την δυνατότητα να έλξουμε κάποιο «πλούτο».

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.thefmartini.com

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει