Η ηλιακή ακτινοβολία αποτελεί το νούμερο ένα εχθρό της επιδερμίδας καθώς προκαλεί βαθιές γραμμές και ρυτίδες ενώ θεωρείται υπεύθυνη κατά 80% για όλα τα ορατά σημάδια γήρανσης.

Απαραίτητη για την προστασία της επιδερμίδας, είναι η χρήση αντιγηραντικής κρέμας. Η νέα Diadermine Lift+ Sun Protect SPF 30 συνδυάζει ορατό αποτέλεσμα lifting χάρη στο Collagen Restructurizer και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία 365 μέρες το χρόνο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το δέρμα είναι εκτεθειμένο στο ηλιακό φως όχι μόνο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών αλλά όλο το χρόνο, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα οι πρώτες ρυτίδες να κάνουν την εμφάνιση τους από την ηλικία των 30 ετών. Επιπλέον, η UVA και η UVB ακτινοβολία προκαλούν ζημιά στα κύτταρα της επιδερμίδας, συμβάλλουν στη χαλάρωση του δέρματος και στην εμφάνιση πανάδων και καφέ κηλίδων.

Αποτελεσματική και υψηλή προστασία μπορεί να προσφέρει η νέα Diadermine Lift+ Sun Protect SPF 30, εξουδετερώνοντας περίπου το 98% της UV ακτινοβολίας, χάρη στην καινοτόμο φόρμουλα Anti-Age-Complex SPF 30 και στην τεχνολογία κατά των υπέρυθρων ακτινοβολιών που περιέχει.

Η Diadermine Lift + Sun Protect SPF 30 αποτελεί ακόμη μια σύγχρονη λύση κατά της φωτογήρανσης, καθώς συσφίγγει το δέρμα, προσφέρει έντονη και μακράς διάρκειας ενυδάτωση έως και 48 ώρες ενώ ταυτόχρονα, χαρίζει αποτέλεσμα lifting στο πρόσωπο. Είναι ιδανική βάση για το make up και συνδυάζεται τέλεια με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς Diadermine Lift+.

Για ορατά αποτελέσματα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να απλώσετε την Diadermine Lift+ Sun Protect SPF 30 σε καθαρό πρόσωπο κάθε πρωί και να εφαρμόσετε με κυκλικές κινήσεις.