Ακόμη και στην Αθήνα που δεν είναι τόσο… εξοικειωμένη,τα κέντρα χαμάμ έχουν καταφέρει να αναδειχθούν και να προσελκύσουν πελάτες, παρά τις δύσκολες εποχές.

Τι πρέπει όμως να ξέρετε προτού κλείσετε κάποιο ραντεβού σε αυτά; Αρχικά, είναι προτιμότερο και σωστότερο να μπαίνουν μέχρι έξι άτομα στην αίθουσα όπου γίνεται η θεραπεία. Κι αυτό γιατί έτσι εγγυάται η καλύτερη εξυπηρέτησή σας ξεχωριστά και επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να χαλαρώσετε.

Πρέπει να ξέρετε ότι θα σας ζητηθεί να φορέσετε το μαγιό σας (είναι καλό να έχετε μαζί το δικό σας). Πάρτε λοιπόν και τα ξύλινα σανδάλια καθώς και πετσέτες και μπείτε στο χώρο του αρχικά για να χαλαρώσετε και στη συνέχεια για να σας περιποιηθούν.

Έτσι, να θυμάστε ότι ακριβώς δίπλα από την κεντρική αίθουσα, υπάρχει το πριβέ δωμάτια με τα δύο μαρμάρινα κρεβάτια. Εκεί θα απολαύσετε το μασάζ, το λούσιμο και την απολέπιση.

Και μόλις βγείτε από τα χέρια των ειδικών, μπορείτε να χαλαρώσετε στους ξύλινους καναπέδες του σαλονιού, για να σας προσφέρουν τσάι και παραδοσιακά λουκούμια.

Πριν ανεβείτε στα αποδυτήρια για να αλλάξετε, θα περάσετε από τον ιδιαίτερα φροντισμένο χώρο με τους καθρέφτες και τους νιπτήρες που φιλοξενεί όλα τα απαραίτητα για να βγείτε από το χαμάμ σαν να βγήκατε μόλις από το σπίτι: από σεσουάρ μαλλιών και μπατονέτες, μέχρι κρέμες σώματος και διάφορους τύπους αφρών και ζελέ για τα μαλλιά σας.