Σε ένα μπολ βάζουμε τις μπανάνες καθαρισμένες και κομμένες στη μέση και τις αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα να παγώσουν. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά.

Στη συνέχεια περνάμε τις μπανάνες στα ξυλάκια και τις βουτάμε πρώτα στη σοκολάτα, και μετά στους ξηρούς καρπούς ή σε χρωματιστή τρούφα.

Απλώνουμε τις μπανάνες σε δίσκο με αντικολλητικό χαρτί και τις βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον.

Υλικά:

6 μπανάνες
μισό φλιτζάνι σοκολάτα κουβερτούρα
¼ φλιτζάνι τεμαχισμένους ξηρούς καρπούς ή χρωματιστή τρούφα
Ξυλάκια παγωτού

Πηγή: greekmasa.gr