Η νεαρή φοιτήτρια Amani-Cane Elouazani από το Σάρρεϋ βρήκε το δικό της τρόπο να πληρώσει τις ακριβές σπουδές για να πάρει το πτυχίο της Νομικής που τόσο θέλει.

Η 19χρονη κυκλοφόρησε και πουλάει τη δική της σειρά σέξι εσωρούχων και έχει βγάλει περίπου 12.000 λίρες από την επιχείρησή της, με τις οποίες χρηματοδοτεί την εκπαίδευση της.

Η ίδια, όπως αποκαλύπτει, είχε μια εμμονή με τα εσώρουχα από την ηλικία των 16 ετών και αποφάσισε να το κάνει επάγγελμα, νωρίτερα αυτό το χρόνο.

«Έχω μια εμμονή με την αγορά εσωρούχων. Κάθε φορά που πηγαίνω για ψώνια γυρνάω με 5-6 σύνολα. Έχω πάρα πολλά, δεν φοράω τα μισά από αυτά», ομολογεί η ίδια, η οποία από τη στιγμή που δημιούργησε την επιχείρησή της έχει πουλήσει πάνω από 1.000 σύνολα. Προσθέτει ότι ήξερε πώς να ράβει από τότε που ήταν στο σχολείο και όταν ξεκίνησε να δημοσιεύει αυτά που έφτιαχνε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τής ζητούσαν να αγοράσουν.

Η νεαρή κοπέλα έχει δημιουργήσει και τη δική της ιστοσελίδα για την επιχείρησή της, ενώ αποκαλύπτει ότι όλο και περισσότεροι θέλουν να γνωρίσουν το νέο εμπορικό σήμα και τα προϊόντα της. Σε αντίθεση με σήμερα, η νεαρή αρχικά έραβε τα εσώρουχα της κρυφά από τις συμμαθήτριές της, στο δωμάτιό της, γιατί ντρεπόταν.

Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που έβαλε μια φωτογραφία στο Facebook και όλοι άρχισαν να την ρωτούν γι’ αυτά. Η συλλογή της 19χρονης έχει εσώρουχα που κοστίζουν από 12 δολάρια μέχρι 40 δολάρια το πιο ακριβό. Το αγαπημένο της ύφασμα και αυτό που πουλάει περισσότερο είναι η δαντέλα και είναι πολύ χαρούμενη που βρήκε τον τρόπο να πληρώνει τις ακριβές σπουδές της και να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Elouazani1 Elouazani2 Elouazani3 Elouazani4 Elouazani5 Elouazani6 Elouazani7