Είναι από τα αγαπημένα φαγητά των παιδιών και πολύ ωραία ιδέα για τραπέζια και πάρτι. Με την παρακάτω συνταγή μπορείτε να τα μαγειρέψετε λίγο διαφορετικά.
 
Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

1. Μια κούπα τσαγιού ζωμός λαχανικών, 2. 1/2 κούπα γάλα εβαπορέ αραιωμένο ή φυσικό, 3. τρεις κουταλιές σούπας παρμεζάνα, 4. δύο μέτρια αυγά, 5. 500γρ. μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβα ψιλοκομμένα, 6. κιμάς 500 γρ. μοσχάρι, 7. 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 8. 1/2 κούπα τσαγιού ελαιόλαδο 9. δύο κούπες τσαγιού φρυγανιά τριμμένη, 9. ελαιόλαδο για το τηγάνι

Πώς θα τα φτιάξετε;

-Βάζετε όλα τα υλικά  σε ένα βαθύ μπολ και ζυμώνετε πολύ καλά. Σκεπάζετε τη ζύμη και την αφήνετε για 30 λεπτά.

-Πλάθετε τα κεφτεδάκια στο μέγεθος που σας αρέσει και τηγανίζετε σε καυτό λάδι.

Σερβίρονται ζεστά ή κρύα και μπορείτε να τα συνοδέψετε με ρύζι, πατάτες ή σαλάτα.

O χρόνος προετοιμασίας είναι μια ώρα περίπου και ο χρόνος μαγειρέματος μόνο 15 λεπτά.