Απολαύστε και το καλοκαίρι την εμπειρία του your coffee shop @ home με τα νέα απολαυστικά ροφήματα της NESCAFÉ Dolce Gusto!

Η αγαπημένη μηχανή πολλαπλών ροφημάτων NESCAFÉ Dolce Gusto, υποδέχεται το καλοκαίρι με μια σειρά από νέα απολαυστικά κρύα και ζεστά ροφήματα!

Καθίστε αναπαυτικά στη βεράντα σας και ζήστε τη μοναδική εμπειρία του your coffee shop @ home προσφέροντας στους φίλους σας τα νέα Cappuccino Ice, κρύο Nestea Peach, αλλά και τον αγαπημένο σας φραπέ που θα έχετε φτιάξει ακριβώς όπως το θέλετε!

Η NESCAFÉ Dolce Gusto επιφυλάσσει μια μοναδική έκπληξη στους μικρούς της φίλους παρουσιάζοντας το αγαπημένο ζεστό ρόφημα Nesquik που θα το λατρέψουν!

Παράλληλα, η οικογένεια ροφημάτων της NESCAFÉ Dolce Gusto διευρύνεται ακόμα περισσότερο με μια σειρά από αγαπημένες ζεστές γεύσεις που δε θα τις χορταίνετε και τις οποίες θα μπορείτε να προμηθευτείτε αποκλειστικά μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Nescafe Dolce Gusto: www.dolce-gusto.gr!

Ο αγαπημένος και εντυπωσιακός Latte Macchiato κάνει θεαματική είσοδο με γεύση βανίλια ενώ έρχεται η μοναδική Mocha να κατακτήσει τον ουρανίσκο και τα πρωινά σας!

Την ίδια στιγμή οι λάτρεις του καφέ θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν εύκολα και γρήγορα τον κλασικό καφέ φίλτρου καθώς και μια φοβερή ποικιλία espresso (espresso intenso, espresso macchiato cortado, café lungo, espresso decaf, espresso ristretto, espresso buondi).

Τέλος, οι καταναλωτές έχουν πάντα τη δυνατότητα να πίνουν τα ήδη αγαπημένα ροφήματα της NESCAFÉ Dolce Gusto όπως το NESCAFÉ Classic με την τέλεια κρέμα, τον απολαυστικό Cappuccino, το τέλειο Chococcino με το βελούδινο ρόφημα ζεστής σοκολάτας καθώς και το Latte Macchiato που έχει κατακτήσει τις καρδίες όλων μας!