Πεσμένοι γλουτοί, χαλαρό δέρμα και καπιτονέ όψη; Σφίξτε γρήγορα, ακόμη και στο γραφείο σας, με αυτές τις απλές ασκήσεις.

Για σφιχτά πόδια
1. Σταθείτε σε έναν τοίχο με την πλάτη προς αυτόν. Στηρίξτε με τα χέρια σας την πλάτη στον τοίχο και λυγίστε τα γόνατά σας. Ανασηκώστε και τεντώστε μπροστά το ένα πόδι κρατώντας τεντωμένο. Επαναλάβατε 15 φορές στο κάθε πόδι.
2. Σταθείτε όρθιες με τα πόδια ανοιχτά στο άνοιγμα των ώμων, τα χέρια στη μέση και την πλάτη σας ίσια. Λυγίστε ελαφρώς τα γόνατα χωρίς να χαλαρώσετε τη στάση του σώματός σας. Επανέλθετε στην αρχική στάση και επαναλάβετε για 15 φορές επί 3 σετ.

Για ανόρθωση γλουτών
3.Σταθείτε σε έναν τοίχο με την πλάτη και ακουμπήστε το επάνω μέρος της πλάτης σας χωρίς να στηρίζετε τα χέρια σας αυτόν. Λυγίστε τα γόνατα, κάτεβείτε προς τα κάτω και μείνετε για 15 δευτερόλεπτα. Επαναλάβατε 15 φορές.
4.Από όρθια θέση κρατήστε την πλάτη σας ίσια και φέρτε μπροστά το ένα σας πόδι με το γόνατο λυγισμένο. Με τα χέρια σας κρατήστε τη μέση σας. Λυγίστε το άλλο σας πόδι κάνοντας βαθύ κάθισμα. Μείνετε για 20 δευτερόλεπτα και επαναλάβατε 15 φορές σε κάθε πόδι.
5.Πάρτε την καρέκλα του γραφείου σας και ρίξτε το βάρος του σώματός σας στηριζόμενη με τα χέρια σας στα μπράτσα μιας καρέκλας. Λυγίστε το ένα πόδι μπροστά, λυγίστε και ανασηκώστε το άλλο σπρώχνοντας προς τα πίσω. Επαναλάβετε 15 φορές για κάθε πόδι.

Το μυστικό

Οι 8 στις 10 γυναίκες εμφανίζουν κυτταρίτιδα σε κάποιο σημείο του σώματός τους, ακόμη και οι άντρες. Να θυμάστε ότι για την εμφάνισή της ευθύνεται η καθιστική ζωή, η μειωμένη κίνηση και φυσική δραστηριότητα, η κληρονομικότητα, η κακή κυκλoφoρία αίματoς, η κακή διατροφή και οι ορμoνικές διαταραχές. Με ένα υγιεινό διαιτολόγιο και με στοχευμένες ασκήσεις μπορείτε να μειώσετε την εμφάνισή της.

Πηγή: omorfamistika