Το ρυζόγαλο συναντά τη σοκολάτα και το αποτέλεσμα ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους!

Υλικά

* 1 φλυτζανάκι ρύζι γλασσέ
* 1 φλυτζάνι τσαγιού νερό
* 4 φλυτζάνια τσαγιού γάλα
* 1/2 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη
* 3 κ.σ κόρν φλάουρ
* 1 βανίλια
* 150γρ σοκολάτα κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια

Εκτέλεση

* Πλένουμε και σταργγίζουμε το ρύζ. Το βάζουμε να βράσει με το νερό σε μια κατσαρόλα μέχρι να φουσκώσει και να απορροφήσει τα υγρά του. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το γάλα και τη βανίλια και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 15 λεπτά ανακατεύοντας συχνά με ξύλινη κουτάλα.
* Διαλύουμε το κόρν φλάουρ με λίγο νερό και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη. Βράζουμε για ακόμη 10-15 λεπτά, ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να πήξει αρκετά το ρυζόγαλο.
* Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, ρίχνουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει τελείως και να ανακατευτεί ομοιόμορφα στο ρυζόγαλο.
* Μοιράζουμε το ρυζόγαλο σε 4-5 μπολάκια το αφήνουμε να κρυώσει και έπειτα (αν ζήσει) το βάζουμε στο ψυγείο.

Καλή επιτυχία!