Ονόμασε τον γιο του Αδόλφο Χίτλερ, προκάλεσε και προκαλεί οργή, αλλά εκείνος δηλώνει ότι τον έχουν παρεξηγήσει – είναι απλά ένας συνηθισμένος ναζιστής πατέρας…

Ο Isidore Heath Campbell λέει ότι η φυλή του του συμπεριφέρεται «σαν σκουπίδι», μόνο και μόνο γιατί δεν κρύβει την αγάπη του για την πιο μισητή φιγούρα στην παγκόσμια ιστορία.

«Ένα όνομα δεν χαρακτηρίζει το πρόσωπο», λέει στο νέο ντοκιμαντέρ «Meet the Hitlers» («Γνωρίστε τους Χίτλερ»), που θα προβληθεί στο iTunes.

Ο Campbell, ζει στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, έγινε αρχικά θέμα στα μίντια το 2008, όταν εξέφρασε την οργή του για τους υπεύθυνους ενός καταστήματος που αρνήθηκαν να γράψουν το όνομα του επτάχρονου γιου του στη γενέθλια τούρτα του. Εκτός από τον Αδόλφο, το πρώην ζευγάρι έχει άλλα τρία παιδιά: JoyceLynn Aryan Nation, Honzlynn Jeannie και Heinrich Hons (από το όνομα του βοηθού του Χίτλερ, Heinrich Himmler).

«Έχω διαφορετικά πιστεύω. Πιστεύω ότι οι λευκοί πρέπει να ζουν με τους λευκούς, οι μαύροι με τους μαύρους, οι ισπανόφωνοι με τους ισπανόφωνους», σημειώνει. «Δε βλέπω κάτι κακό σε αυτό», προσθέτει.

Ο ίδιος, βρίσκεται σε δικαστικό αγώνα για την κηδεμονία των παιδιών του. Τον Ιούνιο του 2013, ντύθηκε με στολή των Ναζί και επισκέφτηκε το δικαστήριο θέλοντας να πείσει τους δικαστές να του επιτρέψουν να βλέπει τον Heinrich. Οι αρχές πάντως, αναφέρουν ότι το αγόρι έπρεπε να απομακρυνθεί από το σπίτι εξαιτίας περιστατικών βίας.

Ταυτόχρονα, ο ίδιος έχει ήδη μπλεξίματα με το νόμο, καθώς φέρεται ότι επιτέθηκε στην νυν αρραβωνιαστικιά του, Bethanie Zito.

Φυσικά, ο ίδιος ηγείται μιας νεοναζιστικής ομάδας και έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν για μια σειρά από αδικήματα.

skkdna1
Ο Isidore Heath Campbell με την αρραβωνιαστικιά του, Bethanie

skkdna2 skkdna3 skkdna4 skkdna5