Αυτό το σκυλί έχει μια τεράστια συλλογή από ρούχα, καπέλα και άλλα αξεσουάρ, ακόμη και πολυτελείς τσάντες! Κι όλα αυτά τα αγοράζει το αφεντικό του μικρού τσιουάουα, η 50χρονη Josephine Carter η οποία έχει ξοδέψει μέχρι τώρα ούτε λίγο – ούτε πολύ 40.000 ευρώ για να αγοράσει την «προίκα» του.

Η ίδια και η κόρη της έχουν εμμονή με το μικρό σκυλάκι και του αγοράζουν συνεχώς πράγματα έχοντας μάλιστα φτιάξει και μια δική του ντουλάπα. Το τσιουάουα έχει μια τεράστια συλλογή από φορέματα, παλτά, καπέλα, περούκες και αξεσουάρ καθώς και τις δικές του ακριβές τσάντες με όλα τα πράγματά του. Οι δύο γυναίκες που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο παραδέχονται ότι ξοδεύουν για το σκυλί περισσότερα απ’ όσα για τον εαυτό τους, αλλά επιμένουν ότι αξίζει τον κόπο. «Ξοδεύω περισσότερα χρήματα για την Queenie (το σκυλάκι) και για την γκαρνταρόμπα της από ό,τι δίνω για τον εαυτό μου. Θέλω να είμαι βέβαιη ότι είναι όλα ταιριαστά ακόμη και όταν πρόκειται για τις σακούλες για τα απορρίμματά της», δήλωσε η γυναίκα και πρόσθεσε ότι φροντίζει το κατοικίδιό της να απολαμβάνει την καθημερινή του βόλτα με κάθε τρόπο.

Έχει αγοράσει μάλιστα και ακριβά προϊόντα περιποίησης, όπως ειδικά σαμπουάν, οδοντόκρεμες, κοντίσιονερ, ακόμη και ειδικό βερνίκι για τα νύχια για να «λάμπει και να είναι πάντα περιποιημένη», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. «Είναι το πιο μοδάτο σκυλί και συχνά με σταματούν στο δρόμο για να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του και να με ρωτήσουν από πού του πήρα τα ρούχα. Πολλοί μάλιστα την αναγνωρίζουν όταν βγαίνουμε έξω», προσθέτει η ίδια.

Η Queenie που τον Ιούνιο γίνεται 3 ετών έχει ακόμη και προφίλ στο Twitter με 30.000 followers! Η 50χρονη ιδιοκτήτριά του θεωρεί ότι το τσιουάουα είναι από μόνο του μια διασημότητα και τραβάει τα βλέμματα όπου κι αν βρεθούν. Όσο για τα αρνητικά σχόλια που εισπράττει, δεν την απασχολούν και αυτό που την ενδιαφέρει είναι να βρίσκει τις καλύτερες μπουτίκ για να κάνει τις αγορές για την Queenie.

Queenie1 Queenie2 Queenie3 Queenie5 Queenie6Queenie4