Ένα διαφορετικό έργο τέχνης, πάνω σε μαλλιά κάνει μια κομμώτρια με το όνομα Ursula Goff από το Κάνσας.

Η ίδια θέλοντας να… αποτίσει φόρο τιμής στα αγαπημένα της έργα τέχνης όπως την «Έναστρη νύχτα» του Βαν Γκογκ και την «Κραυγή» του Έντβαρντ Μουνκ τα… ζωγραφίζει στα μαλλιά.

Όπως λέει ασχολείται με την τέχνη γενικότερα από την ηλικία των πέντε ετών. Όσον αφορά τις ιδιαίτερες τεχνικές της και στο στυλ στις βαφές μαλλιών η ίδια εξηγεί ότι έχει την τάση να κάνει το χρώμα των μαλλιών με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο γίνεται στον καμβά χρησιμοποιώντας τα ίδια είδη τεχνικής και την ίδια θεωρία των χρωμάτων». Όπως αναφέρει η ίδια αν ένα χτένισμα θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σας, τότε θα ήταν αυτό.

Η ίδια βασίζει όλα τα χτενίσματα και τα χρώματα των μαλλιών που θα δείτε στις φωτογραφίες στα διάφορα έργα τέχνης με αποτέλεσμα να δημιουργεί «έργα τέχνης» στις γυναίκες που χτενίζει.

Η Ursula έχει τη δική της ιστοσελίδα αλλά και προφίλ στο Instagram στο οποίο έχει μάλιστα χιλιάδες followers που παρακολουθούν τα έργα της. Η ίδια αναφέρει ότι κάποιος στην ιστοσελίδα της μπορεί να βρει όλα τα δημιουργήματα της και τον τρόπο με τον οποίο τα κάνει για να έχει μια σφαιρική εικόνα του αντικειμένου της.

Το αποτέλεσμα είναι ομολογουμένως παράξενο αλλά και εντυπωσιακό!

Δείτε φωτογραφίες με τα έργα που την ενέπνευσαν αλλά και τα έργα που δημιούργησε  πάνω στα μαλλιά με τις βαφές:

ffas01 ffas02 ffas03 ffas04 ffas05 ffas06 ffas07 ffas08 ffas09