Αν ένας γοητευτικός άντρας φιλήσει μια κοπέλα σε μπαρ, έπειτα από αμοιβαίο φλερτ και εκείνος έπειτα από μερικά 24ωρα «ξεχάσει» να τηλεφωνήσει, τότε εκείνη πιθανότατα θα σκεφτεί τα χειρότερα και θα τον ξεχάσει. Αλλά όχι στην περίπτωση της Lovelorn Elisa.

Η 28χρονη, γνώρισε έναν όμορφο άντρα από τη Σκοτία, σε μπαρ του Λονδίνου την ημέρα του Halloween και έκτοτε, έχει γεμίσει την πόλη με πόστερ σε μια απελπισμένη προσπάθεια να εντοπίσει τα χαμένα του ίχνη.

Η νεαρή, αντάλλαξε ένα φιλί με τον άντρα, ονόματι Scot πριν εκείνος εξαφανιστεί για παντός από τη ζωή της. Τώρα, η απελπισμένη ερωτευμένη, περνά το χρόνο της κολλώντας αφίσες με το γράμμα που έχει γράψει απευθυνόμενη στον ξανθό  «αγαπημένο» της-όπως τον περιέγραψε στα βρετανικά μίντια. Μάλιστα, έφτιαξε και το hashtag #findingthescottie με τη ελπίδα να τον εντοπίσει και μέσω των social media.

«Ελπίζω να μη νομίζει ότι είμαι τρελή», λέει η ίδια. Το ζευγάρι των λίγων ωρών, γνωρίστηκε σε μπαρ της Clapham High Street, όπου η βραδιά τελείωσε με τον νεαρό να τη συνοδεύει σπίτι της. Όπως σημείωσε, έβαλε ένα χαρτάκι με το τηλέφωνό της στο χέρι του αλλά εκείνος δεν επικοινώνησε ποτέ μαζί της. «Δεν είναι καλό σημάδι, το ξέρω, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει», συμπλήρωσε.

bidw04 bidw01 bidw03