Έκπληκτος έμεινε ένας ιδιοκτήτης σπιτιού στο Σακραμέντο της Καλιφόρνιας, όταν είδε κάποιον να κρύβεται μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών και να ανεβαίνει στο κατώφλι της πόρτας του για να κλέψει… Όχι απλά δεν θύμωσε με τον κλέφτη, αλλά ήθελε και να τον γνωρίσει!

Του Omar Gabriel Munoz του έκλεψαν κάποια αντικείμενα από τη βεράντα του, αλλά σε αντάλλαγμα αυτός ξέσπασε σε γέλια λόγω της μεταμφίεσης του κλέφτη. Συγκεριμένα, ο άντρας έμεινε έκπληκτος όταν έλεγξε το σύστημα ασφάλειας του σπιτιού του, την Παρασκευή, καθώς κάποιος που κρυβόταν μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών κυλούσε μέχρι το κατώφλι της πόρτας του για να κλέψει ένα δέμα…

«Είδα μια σακούλα να κατευθύνεται προς την πόρτα μου», είπε ο Munoz, όπως μεταδίδει η «Huffpost». «Στην αρχή νόμιζα ότι με κορόιδευαν». Ο Munoz είπε ότι έλαβε μια ειδοποίηση ότι είχε παραδοθεί ένα πακέτο με δύο φορτιστές τηλεφώνου, αξίας περίπου 10 δολαρίων. Όταν έφτασε στο σπίτι, δεν υπήρχε δέμα, έτσι έλεγξε τα πλάνα ασφαλείας και είδε το βίντεο…. «Στην αρχή ήμουν κάπως θυμωμένος, αλλά όταν είδα ξανά το βίντεο γελούσα γιατί οι άνθρωποι [αυτές] τις μέρες έχουν πολλή δημιουργικότητα», είπε ο Munoz.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ύποπτοι, αλλά ο Munoz θα ήθελε πολύ να συναντήσει τον… «κλέφτη-σακούλα» και ξέρει ήδη τι θα του έλεγε: «Ήταν πολύ καλό».