Αρκετοί άνθρωποι δυσκολεύονται με την τεχνολογία, αλλά μια γυναίκα αντιμετώπισε τρομακτικές δυσκολίες, αφού δεν μπορούσε να ανοίξει ένα καινούργιο ψυγείο ή τον φούρνο στην κουζίνα του Airbnb που νοίκιασε.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που ονομάζεται Michelle δημοσίευσε στα social media, ένα βίντεο με τις απίστευτες συνομιλίες που είχε με μια επισκέπτρια της, που έμοιαζε να προέρχεται από τη «εποχή των σπηλαίων».

«Πάντα μιλώ τακτικά με τους ενοικιαστές, ώστε να σιγουρευτώ πως είναι άνετα, ανέφερε η γυναίκα», σύμφωνα με τη Mirror και πρόσθεσε ότι «η συγκεκριμένη περίπτωση όμως, μοιάζει με ανέκδοτο».

Με βάση όσα ανέφερε στο βίντεο, νοικιάζει ένα σπίτι στον Καναδά, το οποίο έκλεισε μια κοπέλα για μία εβδομάδα. Το πρώτο βράδυ λοιπόν, έλαβε ένα μήνυμα από τη γυναίκα, που ζητούσε οδηγίες για να ανοίξει το ψυγείο, επειδή δεν είχε χερούλι. «Είναι καινούργια τεχνολογία… Μπορείς να τραβήξεις το πλάι», έγραψε η Michelle, μέχρι που αναγκάστηκε να στείλει φωτογραφίες με οδηγίες χρήσης.

Ωστόσο, τα απρόοπτα δεν σταμάτησαν εκεί, αφού η επισκέπτρια δεν ήξερε να λειτουργήσει τον φούρνο, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια τεράστια ανταλλαγή μηνυμάτων, που δεν οδήγησε κάπου.

Τελικά, παρήγγειλε φαγητό, αλλά και σε αυτή την περίπτωση δυσκολεύτηκε να το πάρει. Συγκεκριμένα, είδε στην κάμερα στο θυροτηλέφωνο το ντελίβερι να ψάχνει το κουδούνι και να αφήνει την παραγγελία στο δίπλα σπίτι που είχε ανοιγμένα φώτα, αλλά δεν κατάλαβε πως έφερε την παραγγελία της.

«Μού έστειλε φωτογραφίες και εγώ από το κινητό του, έβλεπα στην κάμερα να φαίνονται οι πατημασιές του στο χιόνι. Στο βάθος φαίνονταν που έψαχνε τη διεύθυνση και τα διακριτικά από την εταιρεία που εργαζόταν, αλλά χρειάστηκε να την καθοδηγήσω, ώστε να πάρει το φαΐ της», ανέφερε η Michelle.

Τελικά, η επισκέπτρια έμεινε κανονικά στο σπίτι χωρίς άλλα απρόοπτα, ενώ το βίντεο έγινε viral στα social media.