Οι τροπικοί παράδεισοι της χώρας μας δεν έχουν τελειωμό και δεν δανείζονται απλώς τις εξωτικές ονομασίες.

Γιατί τις χιλιοτραγουδισμένες «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες» θα τις βρει κανονικά κάποιος στον Ινδικό Ωκεανό, μόνο που στην Ικαρία υπάρχει μια ελληνική εκδοχή τους που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το περιβόητο νησιωτικό κράτος.

ΙΚΑΡΙΑ ΣΕΥΧΕΛΕΣ

Οι δικές μας Σεϋχέλλες παραμένουν μια από τις εντυπωσιακότερες παραλίες του τόπου μας, όταν μια κατολίσθηση αποκάλυψε το εξωτικό τοπίο αναγκάζοντας τους ντόπιους να την αποκαλέσουν έτσι ακριβώς. Τέτοια χρώματα μόνο στις Σεϋχέλλες (τις άλλες) είχαν δει! Ή ακούσει.

ΙΚΑΡΙΑ ΣΕΥΧΕΛΕΣ

Και πολύ σωστά δηλαδή όλα αυτά, καθώς το σμαραγδί των κρυστάλλινων νερών και το κατάλευκο βότσαλο που μπλέκεται με την άμμο συνθέτουν έναν επίγειο παράδεισο από αυτούς που συναντάς στα τροπικά τα μέρη. Στα συν, αν πρέπει να υπάρχουν τέτοια εδώ, είναι οι εντυπωσιακοί γρανιτένιοι βράχοι που περιβάλλουν τις ικαριώτικες Σεϋχέλλες.

ΙΚΑΡΙΑ ΣΕΥΧΕΛΕΣ

Οι οποίες είναι κάπως αφιλόξενες στο να τις προσεγγίσεις, θα σε αποζημιώσουν όμως και με το παραπάνω για τον κόπο σου. Τοπίο άγριο και αγνό και χρώματα μαγικά και πέρα για πέρα γοητευτικά θα βρει κανείς εδώ, καθώς και υποθαλάσσιες σπηλιές ιδανικές για εξερεύνηση.

ΙΚΑΡΙΑ ΣΕΥΧΕΛΕΣ

Γιατί να πας: γιατί είσαι στις Σεϋχέλλες χωρίς να φύγεις από την Ελλάδα! Και γιατί είσαι και σε μια από τις ωραιότερες παραλίες της χώρας μας που δημιουργήθηκε κατά λάθος, όταν η διάνοιξη ενός τούνελ πήγε ολότελα λάθος και αποκάλυψε έναν τροπικό παράδεισο που δεν μπορούσε να ονομαστεί αλλιώς…

ΙΚΑΡΙΑ ΣΕΥΧΕΛΕΣ

[niveabanner2018][/niveabanner2018]