Πόσο καθαρά είναι τα δωμάτια ενός ξενοδοχείου;

Τα σημεία που θα ήταν καλύτερο να αποφύγετε


ΤΑΞΙΔΙTIPS
20:37
16/04/2019
Πόσο καθαρά είναι τα δωμάτια ενός ξενοδοχείου;
1
loading

Εκ πρώτης όψεως μόλις μπαίνετε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας όλα φαίνονται πεντακάθαρα και φρεσκογυαλισμένα. Ισχύει, όμως, κάτι τέτοιο; Τι θα βλέπατε στην περίπτωση που χρησιμοποιούσατε μικροσκόπιο; Θα παραμένατε το ίδιο ήρεμοι μετά από αυτό που θα αντικρίζατε;

Δείτε παρακάτω, λοιπόν, ποια είναι τα πιο βρώμικα σημεία σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και την επόμενη φορά που θα θελήσετε να ακουμπήσετε σε κάποιο από αυτά καλύτερα να το ξανασκεφτείτε.

  • Σύμφωνα με έρευνες το πιο βρώμικο αντικείμενο στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου είναι το τηλεκοντρόλ. Μάλιστα, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι μπορεί να έχει πάνω του και το βακτήριο E.coli. Το συγκεκριμένο βακτήριο εμφανίζεται, κυρίως, όταν μετά την χρήση της τουαλέτας αυτός που αγγίζει το τηλεκοντρόλ δεν έχει πλύνει τα χέρια του.
  • Ένα άλλο σημείο γεμάτο βρωμιά είναι το κεφαλάρι του κρεβατιού. Ενώ, λοιπόν, τα σεντόνια του κρεβατιού πλένονται αμέσως μετά την χρήση τους, δεν ισχύει το ίδιο και με το κεφαλάρι του κρεβατιού, καθώς αυτό σπανίως καθαρίζεται.
  • Τέλος, το Today Show (αμερικάνικο καθημερινό talk show) είχε τοποθετήσει κάμερες σε πέντε πολυτελή ξενοδοχεία δημοφιλών αλυσίδων και αυτό που παρατηρήθηκε ήταν ότι οι καμαριέρες ενώ άλλαζαν κανονικά τα σεντόνια δεν έκαναν το ίδιο και με τις μαξιλαροθήκες, τις οποίες απλά τίναζαν! Καταλαβαίνετε ότι τα πρωτεία βρωμιάς στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου κρατάνε οι μαξιλαροθήκες, γι αυτό καλό είναι να έχετε πάντα μία μαζί σας!

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Μ. Λ.

    Και τα πόμολα κ οι διακοπτες κ οι βρυσες κ τα παντα. Μονο με απολυμαντικα μαντηλάκια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει