Το ταξίδι συνήθως πάει «πακέτο» με διαμονή σε κάποιο ξενοδοχείο. Δεν έχει σημασία πόσων αστέρων είναι αυτό για τις συμβουλές που ακολουθούν. Καθώς πρόκειται για tips που απευθύνονται σε όλες τις κατηγορίες διαμονής και αφορούν όλους, για το καλό τόσο της τσέπης, όσο και της αξιοπρέπειάς σας.

Να χαλάσετε κάτι και να μην το πείτε

Αργά ή γρήγορα σίγουρα η ζημιά θα αποκαλυφθεί. Καλύτερα, λοιπόν, αυτός που θα το κάνει να είστε εσείς και για να μην βρει το μπελά του κάποιος υπάλληλος, αλλά και στην περίπτωση που έχει γίνει σοβαρή ζημιά να διορθωθεί για τον επόμενο πελάτη. Ή ακόμη και για εσάς.

Να καλύψετε τους αισθητήρες καπνού

Αν είστε φανατικός καπνιστής και θέλετε πάση θυσία να καπνίσετε καλύτερα να βρείτε μια άλλη λύση. Σίγουρα δεν θέλετε να αναστατώσετε ολόκληρο ξενοδοχείο για μία επιπολαιότητα που μπορείτε να ικανοποιήσετε, αλλά με τον σωστό και νόμιμο, πλέον, τρόπο.

Να πάρετε κάτι που δεν σας ανήκει

Ωραία και αναπαυτικά τα μαξιλάρια του δωματίου σας, απαλή και πολύ απορροφητική η πετσέτα του μπάνιου. Όμως πρόκειται για αντικείμενα που δεν σας ανήκουν, γι αυτό καλά θα κάνετε να τα αφήσετε στη θέση τους.

Να εισάγετε προσωπικά δεδομένα μέσω του wifi

Οι συνδέσεις του ίντερνετ στα ξενοδοχεία για τους πελάτες τους, επομένως και για εσάς, δεν είναι ιδιωτικές, και επομένως προστατευμένες. Γι αυτόν το λόγο αποφύγετε να συμπληρώσετε προσωπικούς κωδικούς καρτών, passwords και οποιοδήποτε άλλο ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.