Το Holiday Inn Thessaloniki είναι έτοιμο να σας χαρίσει μοναδικές γιορτινές στιγμές. Απολαύστε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ονειρική διαμονή στο 5* ξενοδοχείο, κλείνοντας τώρα κάποια από τις ειδικά διαμορφωμένες εορταστικές προσφορές.

Τι θα συμβεί εδώ στις γιορτές; Ο executive chef του ξενοδοχείου έχει επιμεληθεί τα gala μενού, με gourmet επιλογές από τη μεσογειακή και διεθνή κουζίνα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Ζωντανή μουσική θα συνοδεύσει τις στιγμές απόλαυσης του εορταστικού μενού, ενώ για τη συνέχεια περισσότερη ένταση και ρυθμός θα σας διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όσο για το service, το έμπειρο και φιλικό προσωπικό του ξενοδοχείου θα σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, ξεκινήστε τη μέρα σας με το πλούσιο πρωινό μπουφέ και συνεχίστε δοκιμάζοντας γαστρονομικές δημιουργίες στο εστιατόριο «Αριστοτέλης». Περιηγηθείτε στην πανέμορφα στολισμένη πόλη και επιστρέψτε στο Holiday Inn Thessaloniki για χαλάρωση και ξεκούραση. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες του διακρίνονται για τη λειτουργική και μοντέρνα διακόσμηση, ενώ έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν πολυτέλεια και άνεση ικανοποιώντας κάθε προσδοκία.

Το απόγευμα ένας εξαιρετικός καφές με την παρέα σας ή ένα σνακ αποτελούν κάποιες από τις πολλές επιλογές στο «Lobby Lounge» café. Χαλαρώστε στο ζεστό και φιλικό περιβάλλον του «Capitol Bar» και δοκιμάστε μοναδικά κοκτέιλ, ποτά και φρέσκους χυμούς φρούτων.

Οι σύγχρονες υπηρεσίες και η βολική τοποθεσία του Holiday Inn Thessaloniki στο κέντρο της πόλης που προσφέρει άμεση πρόσβαση στην αγορά, στα κέντρα διασκέδασης και στα αξιοθέατα της πόλης, κάνουν το ξενοδοχείο ιδανική επιλογή για τις εορταστικές σας αποδράσεις.

Εορταστικά μενού:

ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ 2015 (7-course) 75ευρώ/άτομο

Ποτό καλωσορίσματος / Μπριος με σως ταρτάρ και γαρίδα / Φιλέτο καπνιστού σολομού και καβουρόψυχα με ανάμεικτα φρέσκα λαχανικά σε ντρέσιγκ ροδιού / Φιλέτο γλώσσας με σάλτσα σαφράν σε πουρέ σελινόριζας και καρότου / Σορμπέ νεράντζι με Ursus / Μοσχαρίσιo φιλέτο γάλακτος με σάλτσα πόρτο σε τάρτα πατάτας με φρέσκα μανιτάρια / Τραγανές μπουκιές ροκφόρ με φιλέ αμυγδάλου σε σάλτσα φράουλας / Τάρτα σοκολάτας με φιστίκι Αιγίνης και παγωτό καραμέλα σε σάλτσα Grand Marnier / Καφές- Τσάι/ Βασιλόπιτα / Τρουφάκια/ με ½ φιάλη κρασί (κόκκινο ή λευκό) επιλογής του ξενοδοχείου

ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ 2015 (5-course) 50 ευρώ/άτομο

Ποτό καλωσορίσματος / Φιλέτο καπνιστού σολομού και καβουρόψυχα με ανάμεικτα φρέσκα λαχανικά σε ντρέσιγκ ροδιού / Φιλέτο γλώσσας με σάλτσα σαφράν σε πουρέ σελινόριζας και καρότου / Σορμπέ νεράντζι με Ursus / Χοιρινό φιλέτο με σάλτσα πόρτο σε τάρτα πατάτας με φρέσκα μανιτάρια / Τάρτα σοκολάτας με φιστίκι Αιγίνης και παγωτό καραμέλα σε σάλτσα Grand Marnier / Καφές- Τσάι/ Βασιλόπιτα / Τρουφάκια/ με ½ φιάλη κρασί (κόκκινο ή λευκό) επιλογής του ξενοδοχείου

Πακέτο διαμονής με ρεβεγιόν το οποίο περιλαμβάνει:

Τιμή: 190 ευρώ με διαμονή σε 1 δίκλινο δωμάτιο για δύο άτομα για μια διανυκτέρευση στις 31/12/2014, με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, High Speed Internet Access, συμμετοχή στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν για 2 άτομα με μενού 5 πιάτων και ½ φιάλη κρασί (κόκκινο ή λευκό) επιλογής του ξενοδοχείου ανά άτομο

Info

Μοναστηρίου 8, Θεσσαλονίκη
Τηλ. +30 2310 563100
[email protected]
www.hithessaloniki.gr