Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η Airfasttickets στα φετινά Tourism Awards 2014, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 8 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace. Τα βραβεία έχουν ως στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις κορυφαίες πρακτικές και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων και φορέων του τουρισμού.

Στην ξεχωριστή βραδιά της απονομής, παρευρέθηκαν λαμπεροί προσκεκλημένοι από το χώρο της τουριστικής βιομηχανίας.

Η ελληνική εταιρεία στο χώρο του online travel booking απέσπασε 2 συνολικά βραβεία σε διάφορες κατηγορίες. Συγκεκριμένα, η Airfasttickets κέρδισε Gold Βραβείο στην κατηγορία Website & Booking Interface και  Silver βραβείο στην κατηγορία Advertising campaign.

Παραλαμβάνοντας τα βραβεία, ο Γενικός Διευθυντής της Airfasttickets, Παναγιώτης Ευαγγελάτος, δήλωσε: «Η AirFastTickets εκφράζει το μέλλον του ελληνικού τουρισμού και στηρίζει όλες αυτές τις διοργανώσεις που αναβαθμίζουν την ποιότητα του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα της AirFastTickets που δίνει τον καλύτερο της εαυτό για αυτό το φανταστικό αποτέλεσμα».

Υπενθυμίζεται ότι η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων πραγματοποιήθηκε με online βαθμολόγηση από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής και τα βραβεία που δόθηκαν προκύπτουν από το μέσο όρο της βαθμολογίας που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα, αλλά και από την ποιοτική αξιολόγηση κατά τη συνάντηση της Επιτροπής.

Μεταξύ άλλων, την Επιτροπή απαρτίζουν ο τέως Υπουργός Τουρισμού Νίκος Σκουλάς, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και η Μάγια Τσόκλη.