Το στούντιο της HBO στη Βόρεια Ιρλανδία θα μετατραπούν σε θεματικό πάρκο αφιερωμένο στο τηλεοπτικό blockbuster.

Έτσι, όσοι φανατικοί οπαδοί της σειράς, που άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο όσο καμία άλλη τα τελευταία δέκα χρόνια, τα έχουν βάψει ήδη μαύρα μετά την ανακοίνωση της ολοκλήρωσής της, έχουν ακόμη έναν λόγο να ελπίζουν!

Αν και τα σχέδια του τηλεοπτικού δικτύου για την δημιουργία θεματικών πάρκων αφιερωμένων στο Game of Thrones είχαν γίνει γνωστά το προηγούμενο φθινόπωρο, τώρα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Έτσι, μια συγκλονιστική εμπειρία περιμένει όσους επισκεφτούν τα στούντιο Linen Mill στην πόλη Μπάνμπριτζ, ανάμεσα από το Δουβλίνο και το Μπέλφαστ, στη Βόρεια Ιρλανδία, από την επόμενη Άνοιξη.

Σε μια έκταση 10.220 τετραγωνικών μέτρων, λοιπόν, οι λάτρεις της τηλεοπτικής σειράς θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν στα ίδια μέρη με τους αγαπημένους τους ήρωες, –ανάμεσα στα πιο χαρακτηριστικά τα Starks’ Winterfell Castle, Greyjoys’ Pyke, Tullys’ Riverrun και Three-Eyed Raven’s–, καθώς και να παρατηρήσουν από κοντά σκηνικά και κοστούμια και διάφορα αντικείμενα από τον κόσμο του Game of Thrones.