Το ιταλικό ταξιδιωτικό site Viagginews αναδεικνύει την Ελλάδα ως τον ιδανικότερο προορισμό για να βγάλει κανείς εντυπωσιακές φωτογραφίες και να… σαρώσει τα likes στα social media του.

Το άρθρο, βασισμένο σε πρόσφατες έρευνες, αναφέρει ότι η χώρα μας είναι μία από τις πιο cool περιοχές παγκοσμίως για να «βομβαρδίσει» κανείς τους φίλους και ακόλουθους στα κοινωνικά δίκτυα με ονειρικές φωτογραφίες, ενώ συγκαταλέγεται και ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς των travel bloggers και influencers.

Ανάμεσα στα μέρη που συμπεριλαμβάνει το δημοσίευμα φυσικά συγκαταλέγεται η Αθήνα, το λίκνο του αρχαίου και σύγχρονου πολιτισμού, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, με την αίγλη του Παρθενώνα να αποτυπώνεται σε κάθε φωτογραφία τουρίστα και το ηλιοβασίλεμα της πόλης να αποτελεί το ιδανικό φόντο για μια πανοραμική άποψη της Αθήνας.

Η Σαντορίνη δεν θα μπορούσε να λείπει από τις προτάσεις του άρθρου, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα και δημοφιλή σημεία ολόκληρης της χώρας. Το περίφημο ηλιοβασίλεμα του νησιού κάνει το γύρο του κόσμου, ενώ τα χαρακτηριστικά λευκά σπίτια και οι μπλε τρούλοι των εκκλησιών, μαγνητίζουν τους ταξιδιώτες.

Η Μύκονος κατέχει και αυτή μία θέση στο άρθρο, το οποίο εκθειάζει κυρίως τις ονειρικές παραλίες και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου στο νησί των Ανέμων. «Ένας προορισμός που πάντα συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιλογές εκείνων που λατρεύουν τους ξέφρενους ρυθμούς και τα ατελείωτα πάρτι», αναφέρεται πιο συγκεκριμένα.

Τέλος, μνεία γίνεται και στη Ζάκυνθο, με την περίφημη παραλία του Ναυαγίου. Η πολυφωτογραφημένη ακτή του νησιού με τη δική της, ιδιαίτερη ιστορία βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Ζακύνθου και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Όχι άδικα βέβαια, αφού η ομορφιά της είναι ασύγκριτη.