Τα επτά βασίλεια του Westeros «ζωντανεύουν» στο Replay Lincoln Park στο Σικάγο, μέσα από ένα pop up bar που θα λειτουργεί στο θρυλικό μπαρ μέχρι τις αρχές Μαρτίου.

Μετά από τα επιτυχημένα αφιερώματα στις σειρές The Office και Friends, σειρά έχει το τηλεοπτικό blockbuster, Game of Thrones με τους φανατικούς οπαδούς του να τα έχουν βάψει ήδη μαύρα μετά την ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της σειράς, που άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο όσο καμία άλλη τα τελευταία δέκα χρόνια.

Το μπαρ έχει μετατραπεί σε ένα… μεσαιωνικό όνειρο, με πολύ επική φαντασία, εντυπωσιακούς δράκους και επιβλητικούς θρόνους να κάνουν τους επισκέπτες του να νιώθουν πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς. Έτσι, μπορούν να εξερευνήσουν το Winterfill, το Casterly Rock ή το Highgarden, να φωτογραφηθούν στο Throne Room ή να κάνουν «παρέα» με τους White Walkers.

Το μπαρ στο πλαίσιο του αφιερωματικού pop up θα φιλοξενήσει μια μεγάλη γκάμα από θεματικές εκδηλώσεις, ανάμεσα στις οποίες ο εορτασμός του «Κόκκινου Γάμου», το παιχνίδι Thrones Trivia κ.α.

Σχετικές αναδιαμορφώσεις θα γίνουν και στο μενού του Replay, καθώς σε αυτό θα προστεθεί το Dothaquiri, ένα κοκτέιλ εμπνευσμένο από την δημοφιλή σειρά, δύο επιλογές σε μπύρες σε αποκλειστική συνεργασία με το Ommegang Brewery Game of Thrones, ένα λικέρ κ.α.