Οδηγός Μύκονος Την Κυριακή 26 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο κατά σειρά degustation menu στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Rocabella Mykonos Art Hotel & Spa, στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου. Ήδη το πρώτο degustation συγκέντρωσε το ενδιαφέρον από πολλούς λάτρεις της γαστρονομίας κι όχι άδικα. Για ακόμη μία φορά, λοιπόν, στο εστιατόριο θα βρίσκεται ο ταλαντούχος chef Γκίκας Ξενάκης που μέσα από 7 πιάτα συνθέτει μια γευστική πρόταση, η οποία αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις. rocabella_1_newsbeastΟδηγός Μύκονος Συγκεκριμένα το μενού αποτελείται από τις εξής προτάσεις: – Καρπούζι με μάραθο, μαριναρισμένο ανθότυρο, δροσουλίτες και κρύα σάλτσα από wasabi. – Τηγανιτές σαρδέλες, κινόα με κολοκυθάκι, ταραμοσαλάτα με παντζάρι. – (Veg επιλογή) Σαλάτα με κινόα και κολοκυθάκι και ψητά τοματίνια, τηγανιτούς ανθούς, κρέμα από γιαούρτι αρωματισμένη με βασιλικό. – Κουσκουσάκι με σφυρίδα, μύδια και καλαμάρι και τομάτα. – (Veg επιλογή) κους κουσάκι με λαχανικά. – Μοσχαράκι λεμονάτο με τραχανά, σταμναγκάθι και ψητές κόκκινες πιπεριές. – Καρυδόπιτα, με παγωτό καϊμάκι, σάλτσα από κεράσια και λάιμ. rocabella_4_newsbeast Το εστιατόριο του μοναδικού Rocabella Mykonos Art Hotel & Spa στον Άγιο Στέφανο, φέτος μας υποδέχεται ανανεωμένο ανεβάζοντας ακόμα πιο υψηλά το (γευστικό) πήχη. rocabella_2_newsbeast Αναμφίβολα σταθερή αξία εδώ αποτελεί το ονειρικό του location με μια θέα που κατατάσσεται στις ασυναγώνιστες του νησιού. Στα συν, ωστόσο, και ο ιθύνων νους του γευστικού μενού του που δεν είναι άλλος από τον διάσημο σεφ Γκίκα Ξενάκη, γνωστό από την Αθήνα και το φημισμένο Αλέρια. rocabella_3_newsbeast Info Ανοιχτά: 17.00-24.00, τελευταία παραγγελία στις 21.30 Τιμή: 45 ευρώ/άτομο Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο 22890 28930 ή στείλτε email στο [email protected] www.rocabella-hotel-mykonos.com rocabella_6_newsbeast