Για τους καλοφαγάδες που μπορούν να βάλουν το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη, δεν υπάρχει απόσταση πολύ μακρινή που να μην μπορούν να την καλύψουν, για να δοκιμάσουν τα καλύτερα πιάτα από τους καλύτερους σεφ που έχει βγάλει αυτός ο πλανήτης.

Ακολουθήστε ένα μίνι γαστριμαργικό ταξίδι με την «υπογραφή» του οδηγού Michelin και… χορτάστε για αρχή με τις εικόνες που ακολουθούν.

Δείτε παρακάτω τρία από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου και ταξιδέψτε γευστικά από την Ισπανία, στο Χονγκ Κονγκ και από εκεί στις ΗΠΑ.

1. Akelare – Σαν Σεμπαστιάν, Ισπανία

Το φημισμένο εστιατόριο Akelare βρίσκεται κοντά στη θάλασσα, προσφέροντας εκτός από καταπληκτικές γευστικές απολαύσεις και μια απίστευτη θέα μέσα από τις μεγάλες τζαμαρίες του.

2. Lung King Heen – Χονγκ Κονγκ

Όσοι βρεθούν στη «Νέα Υόρκη» της Ασίας δεν πρέπει να χάσουν την ευκαιρία να απολαύσουν το καλύτερο δείγμα καντονέζικης κουζίνας που υπάρχει στον κόσμο, στο πρώτο κινέζικο εστιατόριο στον κόσμο που πήρε τρία αστέρια Michelin.

3. The French Laundry, Yountville – Καλιφόρνια, ΗΠΑ

Στην εύφορη κοιλάδα της Νάπα, που βγάζει τα φημισμένα στον κόσμο όλο κρασιά της Καλιφόρνια, ένα εστιατόριο με γαλλικές επιρροές και στοιχεία σύγχρονης αμερικάνικης κουζίνας, είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσφέρετε την μια αξέχαστη εμπειρία στον… ουρανίσκο σας.