Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς αποτελεί μια ευκαιρία για έντονες συγκινήσεις, ιδιαίτερες στιγμές απόλαυσης και ξεχωριστές αναμνήσεις μαζί με αγαπημένα πρόσωπα.

Φαντάζεστε κάτι πιο εντυπωσιακό από μια πολυτελέστατη αίθουσα… αποκλειστικά για τη δική σας διασκέδαση και μάλιστα σε μερικές από τις ωραιότερες πρωτεύουσες της Ευρώπης;

Κορυφαίοι σεφ φροντίζουν για την παραμικρή λεπτομέρεια στο μενού του ρεβεγιόν, που απολαμβάνουν οι λίγοι και εκλεκτοί καλεσμένοι, ενώ το άκρως βρετανικό ντεκόρ προσφέρει μια ευκαιρία για μια ταξιδιάρικη, εορταστική εμπειρία.

Για μια εορταστική εμπειρία «αλά υψηλή κοινωνία της Βρετανίας» δείτε τις παρακάτω προτάσεις:

1. The Club – Mayfair



Μία από τις πιο αγαπημένες παμπ της πανάκριβης περιοχής Mayfair του Λονδίνου, διαθέτει μια ιδιωτική αίθουσα με βικτοριανή αισθητική, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 14 άτομα.

2. The Private Room – Soho

Δεκαέξι εκλεκτοί καλεσμένοι μπορούν να απολαύσουν γευστικούς πειρασμούς εμπνευσμένους από τη βρετανική και ρώσικη κουζίνα, περιστοιχισμένοι από πολλούς καθρέφτες και φυσικά… ειδικά κουμπιά για να… ρέει η σαμπάνια άφθονη.

3. The Chef’s Table – Knightsbridge

Πρωτοχρονιάτικες δόσεις glamour για 10 άτομα. Το μενού υπογράφει ένας από τους πιο διακεκριμένους σεφ της Μ. Βρετανίας, ο βραβευθείς με αστέρι Michelin, Marcus Wareing.

4. Private Room – The Ivy, Covent Garden

Πιο «ιδιωτικό» δεν πάει… το λέει άλλωστε και το όνομά του.

5. The William Kent Room – The Ritz, Mayfair

Η αίθουσα William Kent Room στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο The Ritz της βρετανικής πρωτεύουσας είναι διακοσμημένη με αναγεννησιακό στιλ και αποχρώσεις βασιλικού κόκκινου και χρυσού. Με μια μοναδική θέα στο πάρκο Green Park, οι 23 φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν τις καταπληκτικές δημιουργίες του σεφ John Williams.