Πολυτελείς εγκαταστάσεις, μοναδικές τοποθεσίες και όλες οι σύγχρονες ανέσεις προσφέρονται απλόχερα σε μερικά από τα σπίτια διάσημων, που προσφέρονται για ενοικίαση, έναντι αδράς χρηματικής αμοιβής.

Αν η τσέπη σας το επιτρέπει και η φιλοδοξία σας το επιζητεί, επιλέξτε ένα από τα τέσσερα παραμυθένια καταλύματα και απολαύσετε τις διακοπές των ονείρων σας!

Mick Jagger: Βίλα Mustique, Καραϊβική

Ο φίλος του Branson, Mick, έχει το δικό του παραδεισένιο νησί και παρόλο που το μοιράζεται και με άλλους κατοίκους, η βίλα του είναι η πιο πολυτελής από όλες.

Για να μπορέσετε να νοικιάσετε τη βίλα, θα περάσετε από ενός είδους έλεγχο και αν δεν περάσετε, μάλλον θα πρέπει να επιλέξετε έναν άλλο προορισμό.

Το κτίσμα χωρίζεται σε έξι ξεχωριστούς χώρους, συνολικά διακοσμημένους σύμφωνα με το ιαπωνικό στυλ διακόσμησης, με διαμορφωμένους κήπους και μια λίμνη.

Το τζιπ του Mick συμπεριλαμβάνεται στην τιμή, καθώς και τα έξι μέλη του εξαιρετικά διακριτικού προσωπικού.

Ροναλντίνιο: Barra da Tijuca, Ρίο Ντε Τζανέιρο

Μπορεί το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου να τελείωσε, υπάρχουν όμως πάντα λόγοι να επισκεφθείτε το Ρίο Ντε Τζανέιρο. Μπορείτε να νοικιάσετε το διαμέρισμα του Ροναλντίνιο για 15.000 δολάρια το βράδυ. Είτε το πιστεύετε είτε όχι ο ίδιος διαφημίζει την έπαυλή του κερδίζοντας μετρητά από τους ποδοσφιατόφιλους από όλο τον κόσμο.

Πέρα από άνετη διαμονή, θα έχετε στη διάθεση σας μια πισίνα, μεγάλους κήπους, θέατρο για παιδιά και έναν χώρο για συναυλίες.

Ian Fleming: Goldeneye Resort, Τζαμάικα

Μπορεί ο James Bond να είναι φανταστικό πρόσωπο, αλλά τα 60.000 δολάρια που θα σας κοστίσει η διαμονή σας στο resort του διάσημου συγγραφέα είναι πραγματικότητα.

Δεκατέσσερα από τα βιβλία με θέμα τον διάσημο πράκτορα Bond γράφτηκαν σε μια περίοδο είκοσι χρόνων, όταν ο συγγραφέας περνούσε τους χειμώνες του εδώ.

Υπήρχε πάντα έναν αέρας πολυτέλειας και πλούτου γύρω από τον James Bond, που ίσως εμπνεύστηκε εν μέρει από την κομψότητα αυτής της όμορφης κατοικίας.

Η εξωτερική βεράντα με θέα σε έναν αμμώδη όρμο και στον ωκεανό πέρα, τα ψηλά ταβάνια και τα τεράστια παράθυρα, η αυλή με τον κήπο και τα τροπικά φυλλώματα, πρέπει να έπαιξαν ρόλο στη δημιουργία του Bond.

Richard Branson: Necker Island Βίλα, Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι

Με 35.000 δολάρια τη βραδιά θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε τις διακοπές σας στο πολυτελές σπίτι του Branson στο νησί Necker, έχοντας στη διάθεση σας και το σύνολο της έκτασης των 74 στρεμμάτων. Η βίλα είναι το μόνο κατάλυμα στο νησί που ήταν ακατοίκητο μέχρι που τράβηξε το ενδιαφέρον του Branson.

Ανάμεσα στους πρώην πελάτες που έχουν μείνει είναι οι πριγκίπισσα Νταϊάνα, η Όπρα Γουίνφρεϊ, και ο Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Η ιδιοκτησία έχει αρκετό χώρο για είκοσι τρία άτομα, ενώ στην τιμή περιλαμβάνεται και η αμοιβή των δεκαοκτώ ατόμων του προσωπικού.

Αν διαθέσετε ακόμα 11000 δολάρια μπορείτε να παίξετε τένις, να κάνετε ιστιοσανίδα, καταδύσεις, και να προσλάβετε μια μπάντα για επτά ημέρες και νύχτες διασκέδασης.