Με ένα ρομαντικό ταξίδι στις αφροδισιακές γεύσεις ενός ξεχωριστού μενού σας προσκαλεί να γιορτάσετε την Πανσέληνο του Ιουλίου το Cape Sounio.

Το Σάββατο 12 Ιουλίου οι επισκέπτες του πολυτελούς resort θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν τον έρωτα μέσα από ένα εφευρετικό και πρωτότυπο αφροδισιακό μενού, με συντροφιά τη μαγική θέα στο Ναό του Ποσειδώνα.

Επειδή ο έρωτας πράγματι περνάει από το στομάχι το Cape Sounio σας καλεί να αφυπνίσετε τις αισθήσεις σας μ’ ένα περιπετειώδες ταξίδι γεύσεων, διαφορετικό για τον άντρα και τη γυναίκα. Ένα εγκεφαλικό παιχνίδι υλικών, γεύσεων και αισθήσεων σας υπόσχεται μια μαγική βραδιά κάτω από το φως της πανσελήνου.

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, στη σκιά του Ναού του Ποσειδώνα, το resort αυτό το καλοκαίρι τιμά την ελληνική και τη διεθνή γαστρονομία και το γιορτάζει με ειδικά εμπνευσμένα μενού, υπό την επιμέλεια του ταλαντούχου Executive Chef, Σάκη Τζανέτου.

Το «Καλαντάρι της γεύσης», μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία περιλαμβάνει ξεχωριστά πιάτα, φτιαγμένα με προϊόντα, που προέρχονται από το μποστάνι του ξενοδοχείου και την πολυβραβευμένη σαν το “Μοναδικό Ελληνικό Παράδειγμα Κρητικής Φιλοξενίας” φάρμα Agreco, η οποία επιμένει να τιμά το περιβάλλον κάθε μέρα του χρόνου, μέσα από τη βιώσιμη βιολογική καλλιέργεια.

Το Αφροδισιακό μενού περιλαμβάνει:

Για τη Γυναίκα

“Το καλοσώρισμα”

Κρέμα φάβας Σαντορίνης με βολβούς, λευκός ταραμάς με ελιές Καλαμών,
σπιτικά ψωμάκια σε διάφορες γεύσεις και
κρέμα σέλερι με βιολογικό ελαιόλαδο Agreco

“Καυτή Ανάσα”

Ταρτάρ από λαβράκι με χαβιάρι αχινού, αβοκάντο
Ντρέσινγκ από μοσχολέμονο με τσίλι

“Αναδυόμενη Αφροδίτη”

Φιλέτο σφυρίδας με κρούστα βασιλικού
Σάλτσα εσπεριδοειδών με γλυκάνισο

“Φυσικό Viagra”

Τριλογία σπιτικών ραβιόλι
Πεσκανδρίτσα, μαντζουράνα και πατάτα
Καλαμάρι και φινόκιο
Καραβίδα και σταμναγκάθι και βελούδινη σάλτσα από μανιτάρια porcini

“Η αποπλάνηση”

Φιλετάκια από μοσχαράκι γάλακτος σε κρούστα Γραβιέρας Κρήτης, τζίντζερ, lemongrass, πατάτες chateau με πράσο, κρέμα καρότο
Σάλτσα αρωματισμένη με λάδι τρούφας

“Γλυκός Πειρασμός”

Λάβα σοκολάτας
Valrhona Nyangbo σοκολάτα με παγωτό βανίλια, ζεστή σούπα με fleur de sel

Καφέ ή τσάι γιασεμί
Μινιαρντίζ

Για τον άντρα

“Το καλωσόρισμα”

Φάβα Σαντορίνης με βολβούς, λευκός ταραμάς με τσακιστές ελιές Κρήτης,
σπιτικά ψωμάκια σε διάφορες γεύσεις και
κρέμα σέλερι με βιολογικό ελαιόλαδο Agreco

“Η πρόσκληση”

Το φλερτ σούπας σπαραγγιών με καραβίδες και βελουτέ πατάτας με λάδι τρούφας

“Το ξελόγιασμα”

Ταρτάρ τόνου με σάλτσα tataki, σκόνη από κουκουνάρι
Συνοδεύεται με σορμπέ βασιλικού με σκόρδο κονφί

“Ο πόθος”

Γαρίδες σωτέ με τζίντζερ, κρέμα κουνουπίδι με lime και ανανά σε σάλτσα εστραγκόν

“Η απόλαυση”

Φιλετάκια από μοσχαράκι γάλακτος με σπιτικά ραβιόλια από άγρια βιολογική αγκινάρα με ματζουράνα, πράσινα σπαράγγια
Σάλτσα lemongrass

“Το πάθος”

Dulcey μους σοκολάτας Valrhona με θυμαρίσιο μέλι Agreco, μπισκουί αμυγδάλου,
φράουλα σε διάφορες υφές
Συνοδεύεται με σορμπέ σπιτικό γλυκό βύσσινο

Καφέ ή τσάι μέντα
Μινιαρντίζ

Οι εκπλήξεις της Grecotel δεν σταματούν εδώ. Σας παρουσιάζουμε μια γεύση από κάθε εβδομάδα από το «Καλαντάρι της γεύσης». Εσείς επιλέξτε μια ή όλες!

Απολαύστε μια γεύση από την «Ιταλική Εβδομάδα» με ριζότο με γαρίδες, lime και σιρόπι ντομάτας.

Ταξιδέψτε στις «Γεύσεις Βυθού» με το φιλέτο λαβράκι με σπανάκι, καλαμαράκια, ginger και κόλιανδρο, καθώς και σάλτσα αρωματισμένη με κρόκο Κοζάνης και βιολογικό ελαιόλαδο Agreco.

Παρούσα και η «Γαλλική Εβδομάδα», με ένα θεσπέσιο φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος με φουά γκρα, κρέμα σελινόριζας και σάλτσα αρωματισμένη με μαύρη τρούφα.

Γευτείτε ακόμα το Κριθαράκι το Ελληνικό. Τιμώντας, το παραδοσιακό αυτό ζυμαρικό μια βραδιά θα έχετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε με θαλασσινά, αγνό και νόστιμο κρέας, φρέσκα λαχανικά και μυρωδικά από το μποστάνι του resort, που ευωδιάζουν Ελλάδα.

Μαγειρεμένο με γνώση και μεράκι, το κριθαράκι, συνδυάζεται με Ελληνικά προϊόντα και εκλεκτά Ελληνικά τυριά και δίνει την πιο γκουρμέ εκδοχή του.

Όσο για το Σεπτέμβριο δεν πρέπει να χάσει κανείς την εμπειρία με τα καλύτερα προϊόντα της Ελλάδος! Η Grecotel αναγνωρίζει και τιμά τον κόπο του ‘Έλληνα αγρότη και παραγωγού.

Δοκιμάστε σταμναγκάθι Κρήτης, αυγοτάραχο Μεσολογγίου, κρόκο Κοζάνης, τρούφα Ξάνθης, φάβα Σαντορίνης, παρμεζάνα και προσούτο Ευρυτανίας, στην καλύτερη εκδοχή τους!

Οι παραπάνω και πολλές ακόμη γεύσεις συνδυάζονται με διαλεχτά Ελληνικά αποστάγματα, όπως τσικουδιά, τσίπουρο, ούζο, μαστίχα Χίου, κουμ κουάτ Κερκύρας. Μην χάσετε επίσης τα μοναδικά κοκτέιλ με βότανα της ελληνικής Γης!

Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο κρατήσεων: 22920 69700 ή με ένα κλικ εδώ