Δίνοντας όλο και μεγαλύτερη έμφαση στο design και την αισθητική, τα πολυτελή ξενοδοχεία προσπαθούν να κλέψουν τις εντυπώσεις, με εντυπωσιακές εγκαταστάσεις και υπερσύγχρονες παροχές.

Αναμφίβολα ένα από τα στοιχεία που μαγεύουν τον επισκέπτη είναι οι πισίνες, που ακολουθώντας τις τάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής κατασκευάζονται σε μοναδικά σημεία των ξενοδοχείων προσφέροντας εκπληκτική θέα!

Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν αυτά τα τρία ξενοδοχεία, μέλη των Design Hotels. Απολαύστε τα!

Hotel Unique, Σάο Πάολο, Βραζιλία

Χτισμένο σε μια από τις μεγαλύτερες εκτάσεις πρασίνου του Σάο Πάολο, το επιβλητικό οικοδόμημα του ξενοδοχείου Unique φιλοξενεί ένα παραμυθένιο σκηνικό για ατέλειωτες βουτιές στην πισίνα του τελευταίου ορόφου.

Υμνώντας την σύγχρονη αρχιτεκτονική, η ανεστραμμένη αψίδα, που αποτελεί το κτήριο του ξενοδοχείου, διαθέτει 85 μοναδικά διακοσμημένα δωμάτια, δέκα πολυτελείς σουίτες και φιλόξενους κοινόχρηστους χώρους.

Περιτριγυρισμένη από τον εντυπωσιακό ορίζοντα της πόλης του Σάο Πάολο, η πισίνα με τα κατακόκκινα πλακάκια στον τελευταίο όροφο προσφέρει υποβρύχιο σύστημα ήχου, μαγευτική θέα στο Πάρκο Ibirapuera και κοκτέιλ στην ψυχή του ξενοδοχείου, το εστιατόριο και μπαρ Skye.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Boucan by Hotel Chocolat, Αγία Λουκία

Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία διαμονής, θαυμάζοντας τη θέα της κορυφής του βουνού Piton, από το μπαλκόνι της σουίτας σας στο ξενοδοχείο Boucan στην Αγία Λουκία.

Το πολυτελές κατάλυμα βρίσκεται 300 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και πλαισιώνεται από τους επιβλητικούς ογκόλιθους της Καραϊβικής, συνδυάζοντας άψογα την επαφή με τη φύση με την άνετη και σύγχρονη διαμονή.

Οι 14 ιδιωτικές κατοικίες του Boucan προσφέρουν πρόσβαση σε μια εντυπωσιακή πισίνα υπερχείλισης, επενδεδυμένη με μαύρο χαλαζία, από την οποία οι επισκέπτες απολαμβάνουν τη θέα ενός ηφαιστείου.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Avalon Hotel, Γκέτεμποργκ, Σουηδία

Τα σκανδιναβικά ιδανικά στο σχεδιασμό και την άνεση ενώθηκαν για τη δημιουργία του ξενοδοχείου Avalon στο Γκέτεμποργκ. Η αρχαία τέχνη του Feng Shui είναι έκδηλη παντού, συνθέτοντας ένα σύγχρονο καταφύγιο στο ιστορικό λιμάνι της πόλης.

Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο της Σουηδίας, που ακολούθησε στο σχεδιασμό του την φιλοσοφία του Feng Shui και φιλοξενεί 101 δωμάτια, που ενσαρκώνουν ξεκάθαρα το σκανδιναβικό design.

Από τον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου οι επισκέπτες χαλαρώνουν με την πανοραμική αστική θέα 360 μοιρών πάνω από το κέντρο του Γκέτεμποργκ και δοκιμάζουν τα όρια τους κολυμπώντας στην γυάλινη πισίνα, που δεσπόζει στην άκρη της στέγης.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ