Σε μια όμορφη πλαγιά στην Προβηγκία είναι χτισμένο το Crillon le Brave, ένα ξενοδοχείο που περιβάλλεται από ελαιόδεντρα και αμπέλια, προσφέροντας στους επισκέπτες του μια ξεχωριστή διαμονή με μαγευτική θέα και επιλογές για πολλές δραστηριότητες στη φύση.

Η δασική έκταση γύρω από το ξενοδοχείο είναι γεμάτη πράσινες και λευκές δρύες, που φυτεύτηκαν από τον ειδικό στις τρούφες, Eric Jaumard και τον πατέρα του περισσότερα από 30 χρόνια πριν.

Αυτή η εποχή είναι η ιδανική για να περάσετε ένα σαββατοκύριακο εδώ και να περιπλανηθείτε αναζητώντας αυτό το πολύτιμο μανιτάρι, την τρούφα, κάτω από τον χειμερινό ήλιο. Ο σκύλος του Jaumard, Mirette, θα σας καθοδηγήσει μέσα στα δάση, υποδεικνύοντας σας τα σημεία που θα βρείτε τον πιο πολύτιμο μύκητα.

Την Παρασκευή το μεσημεριανό γεύμα σερβίρεται στον αχυρώνα του Jaumard, στους πρόποδες του Mont Ventoux από τη σύζυγό του Dominique. Γύρω από το φιλόξενο τζάκι θα γευτείτε φρέσκο ψωμί με scrambled αυγά με τρούφα, αλλά και crème brûlée για επιδόρπιο.

Το Σάββατο θα μεταφερθείτε στο Château la Nerthe για ένα μάθημα μαγειρικής από τον επικεφαλής σεφ με τη συνοδεία του διάσημου τοπικού κρασιού, Châteauneuf – du- Pape.

Απολαύστε το δείπνο σας το Σάββατο με μια επιλογή πέντε πιάτων, με επιλογές όπως ψητό μπαρμπούνι με μωβ πατάτες, φιλέτο από μοσχαράκι γάλακτος και ζυμαρικά γεμιστά με κρέμα τρούφας. Ποτέ στη ζωή σας θα έχετε φάει τόσες πολλές τρούφες!

Στο Crillon le Brave τα δωμάτια είναι κατανεμημένα σε επτά παλιά σπίτια του χωριού, που συνδέονται μεταξύ τους με γέφυρες, σοκάκια και κρυφές αυλές. Κάθε ένα από τα αναπαλαιωμένα σπίτια έχει τη δική του γοητεία και χαρακτήρα.

Τα 23 δωμάτια, οι 7 σουίτες και το 2-υπνοδωματίων σπίτι προσφέρουν όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε και οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, όπως το εστιατόριο και το spa είναι ιδανικά για χαλαρωτικές στιγμές στην εξοχή.

Περισσότερα για το ξενοδοχείο με ένα κλικ εδώ