Ως μια ήπειρος πλούσια σε ιστορία, παλάτια και μέγαρα, η Ευρώπη έχει το luxury στα γεννοφάσκια της.

Κι έτσι τα καλύτερα και ακριβότερα ξενοδοχεία της είναι αναγκαστικά στα καλύτερα και ακριβότερα του κόσμου.

Εμείς θα κάνουμε εδώ λόγο για το Peninsula Paris, μια σχετικά νέα προσθήκη στον ήδη υπερπολυτελή χάρτη των πανάκριβων ξενοδοχείων της Πόλης του Φωτός.

Εδώ ήταν ένα κτίριο του 19ου αιώνα που μεταμορφώθηκε τον Απρίλιο του 2015 στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο, μια ανάσα από την Αψίδα του Θριάμβου.

Με έξι εστιατόρια και μπαρ, αλλά και rooftop με θέα στον Πύργο του Άιφελ, τα μόνα που τα ξεπερνούν είναι το βραβευμένο σπα του, το μεγαλύτερο κέντρο ευεξίας του Παρισιού, και η εκπληκτική πισίνα.

Η υψηλή παριζιάνικη αισθητική διαπνέει τα 200 δωμάτια και τις 86 σουίτες του, καθώς όλα εδώ είναι exclusive και χειροποίητα, από την επίπλωση ως και τις ξύλινες επενδύσεις, από τα επίχρυσα φύλλα μέχρι και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Εδώ όλα είναι μεγαλοπρεπή και μεγάλα και το επίσημο ένδυμα είναι καλοδεχούμενο ακόμα και στο… πρωινό. Ακόμα και γαλλικό κυνήγι θα βρεις στα πανάκριβα εστιατόριά του, παλιές αίθουσες χορού που μετατράπηκαν σε ναούς υψηλής γαστρονομίας.

Και βέβαια αν μένεις στο Peninsula Paris, εννοείται ότι εξερευνείς το Παρίσι με τον στόλο των εντυπωσιακών αυτοκινήτων του!