Με σύμβολο της την Τρύπια Πέτρα, το μυθικό αυτό βράχο σμιλεμένο από το κύμα, η παραλία Λαλάρια στη Σκιάθο, είναι σίγουρα από τις πιο εξωτικές και εμβληματικές στην Ελλάδα.

Βρίσκεται στα βορειοανατολικά του νησιού και η πρόσβαση της είναι εφικτή μόνο από τη θάλασσα, εφόσον βέβαια οι βοριάδες το επιτρέπουν.

Τα κατάλευκα άγρια βράχια που ορθώνονται από πάνω της, σε συνδυασμό με τα λευκά βότσαλα σε διάφορα μεγέθη και το απόλυτο τιρκουάζ των νερών, δημιουργούν ένα σκηνικό ειδυλλιακό, μοναδικό. Ο τεράστιος βράχος Τρύπια Πέτρα, μπαίνει μέσα στη θάλασσα με τα μεγάλα κύματα πολλές φορές να τον κρύβουν.

Τα βότσαλα που βρίσκονται μέσα στη θάλασσα χαρίζουν το συρτό τραγούδι τους, όπως τα μεταφέρει το κύμα, σε όποιον βουτήξει το κεφάλι του στο νερό. Δεν επιτρέπεται να πάρετε ούτε ένα βοτσαλάκι από την παραλία, διότι προστατεύεται για να μπορεί να διατηρήσει για πάντα την ομορφιά της.

Τα καϊκάκια αναχωρούν καθημερινά για εκδρομές στην παραλία Λαλάρια, όταν ο καιρός φυσικά το επιτρέπει.

ΛΑΛΑΡΙΑ ΣΚΙΑΘΟΣ ΛΑΛΑΡΙΑ ΣΚΙΑΘΟΣ ΛΑΛΑΡΙΑ ΣΚΙΑΘΟΣ ΛΑΛΑΡΙΑ ΣΚΙΑΘΟΣ ΛΑΛΑΡΙΑ ΣΚΙΑΘΟΣΛΑΛΑΡΙΑ ΣΚΙΑΘΟΣ

[niveabanner][/niveabanner]

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.