Πόσα ταξίδια μπορούμε αλήθεια να κάνουμε στη ζωή μας; Είναι αυτονόητο πως τόσο η διάρκεια του βίου όσο και το οικονομικό περιθώριο του καθενός μας δεν επαρκούν για την επίσκεψη και των 101 προορισμών που πρόκειται να σας παρουσιάσουμε για τις επόμενες 101 ημέρες.

Ωστόσο, ας ελπίσουμε πως μέσα από αυτήν την ομολογουμένως μεγάλη ποικιλία θα βρείτε κάτι που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον.

Έτοιμοι; Φύγαμε!

Νο. 27. Κρουαζιέρα στο Νείλο, Αίγυπτος

Για τους περισσότερους ανθρώπους που σχεδιάζουν ένα ταξίδι στην Αίγυπτο , μια κρουαζιέρα στο Νείλο είναι το κεντρικό στοιχείο της διαδρομής τους.

Ρομαντικές εικόνες και αρχαία μνημεία σας πλημμυρίσουν με δέος για τον σημαντικό πολιτισμό, αυτού του λαού και η εμπειρία θα είναι σίγουρα αξέχαστη.

Ο ποταμός Νείλος ήταν σανίδα σωτηρίας της Αιγύπτου από την αρχαιότητα και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να περιηγηθεί κανείς στην ιστορία της Αιγύπτου από το να ακολουθήσει την πορεία του Νείλου.

Οι κρουαζιέρες στο Νείλο ακολουθούν συνήθως τη διαδρομή μεταξύ Λούξορ και Ασουάν και προσφέρουν τον πιο άνετο και ευχάριστο τρόπο για να απολαύσετε τα αρχαία μνημεία της Αιγύπτου. Κάθε μέρα σας δίνει κάθε ευκαιρία να εξερευνήσουν νέα θεάματα ή απλά να απολαύσετε μια διαφορετική άποψη

Με περισσότερα από 200 σκάφη κρουαζιέρας στο Νείλο, οι επιλογές σας είναι πολλές και ο προϋπολογισμός σας θα καθορίσει το βαθμό πολυτέλειας του ταξιδιού σας.

Μια τυπική κρουαζιέρα θα ξεκινήσει από το Λούξορ και περιλαμβάνει την επίσκεψη στα δημοφιλή αξιοθέατα της Ντεντέρα, Εσνα , Edfu και Κομ Όμπο πριν από την αποβίβαση στο Ασουάν .

Τα περισσότερα κρουαζιερόπλοια προσφέρουν νυχτερινή διασκέδαση στο πλοίο, που μπορεί να περιλαμβάνει παραστάσεις με χορό της κοιλιάς, περιστρεφόμενους Δερβίσηδες και χορευτές.

Οι περισσότερες κρουαζιέρες διαρκούν τουλάχιστον 4 μέρες. Η καλύτερη στιγμή για να πάτε είναι από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο, όταν η ζέστη είναι αφόρητη.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες…

101 ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ