Ένα αρχοντικό του 19ου αιώνα μετατράπηκε έξυπνα σε ένα φιλόξενο ξενώνα, στην καρδιά της Λισαβόνας, το Hostel Independente.

Οι φιλόξενοι χώροι του έχουν ακόμα πολλά κλασικά χαρακτηριστικά, όπως το ασπρόμαυρο μαρμάρινο δάπεδο, τις στολισμένες με γύψινα οροφές και τα μπαλκόνια με θέα στον ποταμό Τάγο. Όλα αυτά συνδυάζονται άψογα με νεωτεριστικά στοιχεία, που δημιουργούν μια «παιχνιδιάρικη» διάθεση.

Δερμάτινες, αναπαυτικές πολυθρόνες δεσπόζουν στην είσοδο, ενώ ο χώρος του εστιατορίου Decadente προσκαλεί τους ενοίκους του ξενώνα να γνωριστούν και να περάσουν χαλαρές στιγμές.

Στοίβες από παλιές βαλίτσες και vintage γραφομηχανές ολοκληρώνουν τους χώρους, που είναι προσεγμένοι στην κάθε τους λεπτομέρεια. Τα άνετα υπνοδωμάτια, με τα πορτογαλικά πλακάκια στο πάτωμα και τις κουκέτες από νοβοπάν είναι φτιαγμένα με βάση τις νεανικές ανάγκες των επισκεπτών τους.

Στα πιο όμορφα στοιχεία του Hostel Independente συγκαταλέγονται και οι μαυροπίνακες, που έχουν τοποθετηθεί σε όλο το κλιμακοστάσιο και ενημερώνουν για τις προσεχείς εκδηλώσεις, αλλά ταυτόχρονα δίνουν κατευθύνσεις για τα κύρια μέρη του ξενώνα.

Τιμές: Από 10 ευρώ

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ.