Σχεδόν 100 παραδοσιακά χωριά-φρουρούς με πύργους και ρομανικά πυργόσπιτα. Σπηλιές με σταλακτίτες, ακρογιάλια, βουνά… Ένας τόπος για ρομαντικούς ερωτευμένους.

H Μάνη είναι ιδανική για μια ρομαντική εκδρομή κάθε εποχή του χρόνου. Επισκεφθείτε στο Διρό τα ωραιότερα πλωτά σπήλαια του κόσμου, το νεολιθικό Μουσείο του Διρού και το Μουσείο του πύργου Τζαννετάκη στη νησίδα Κρανάη, αλλά και τις υπόγειες ομορφιές σε περισσότερα από 70 σπήλαια που μέχρι στιγμής απολαμβάνουν οι σπηλαιολόγοι. Περπατήστε στα Βυζαντινά, Φράγκικα και Τούρκικα Κάστρα, στα καλντερίμια των παραδοσιακών οικισμών και στα φαράγγια του Ταϋγέτου.

Παρατηρήστε τη φύση που λόγω των πολλών ενδημικών φυτών χαρακτηρίζεται «Βοτανικός Παράδεισος». Ανακαλύψτε βυζαντινά εκκλησάκια, πέτρινα γεφύρια και βρύσες, νερόμυλους και ελαιοτριβεία.

Αφεθείτε στο χάδι του ήλιου κατά το ηλιοβασίλεμα στο Ταίναρο, στο Λιμένι, στη Καρδαμύλη. Απολαύστε τις πεντακάθαρες μικρές παραλίες και τα ακρογιάλια, δοκιμάστε τα τοπικά προϊόντα, όπως λάδι, σύγκλινο, μέλι και βότανα Ταϋγέτου, δίπλες, χόρτα και φρέσκο ψάρι.

Φιλοξενία και παράδοση, από ανθρώπους που τηρούν τα παραδοσιακά ήθη και έθιμα του τόπου τους.