Αυστρία: «Είσοδος στην Ελλάδα από τα μέσα Ιουνίου χωρίς καραντίνα»

Τι αναφέρει η δημόσια τηλεόραση της χώρας για τον τουρισμό


ΤΑΞΙΔΙ
16:10
29/05/2020
Αυστρία: «Είσοδος στην Ελλάδα από τα μέσα Ιουνίου χωρίς καραντίνα»
1
loading

Τη δυνατότητα που θα έχουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα από τις 15 Ιουνίου, «χωρίς υποχρεωτική καραντίνα», τουρίστες και ταξιδιώτες από 29 χώρες, προβάλλει η δημόσια Αυστριακή Ραδιοτηλεόραση.

Η ORF σε σημερινό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της, με τίτλο «Είσοδος στην Ελλάδα από τα μέσα Ιουνίου χωρίς καραντίνα», σημειώνει πως οι υγειονομικές υπηρεσίες θα προβαίνουν μόνον σε δειγματοληπτικούς ελέγχους για κορονοϊό.

Όπως αναφέρεται σχετικά, ο κατάλογος που ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Τουρισμού στην Αθήνα, περιλαμβάνει τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία, όπως επίσης τις: Αλβανία, Αυστραλία, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Δανία, Εσθονία, Ιαπωνία, Ισραήλ, Κίνα, Κροατία, Κύπρος, Λετονία, Λίβανος, Λιθουανία, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Νότια Κορέα, Ουγγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Τσεχία και Φινλανδία.

Στο δημοσίευμα, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, επισημαίνεται ότι η Βρετανία, η οποία μαζί με την Γερμανία είναι η σημαντικότερη χώρα από την οποία φθάνουν τουρίστες στην Ελλάδα, δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο των πρώτων χωρών για τις οποίες δεν ισχύει η υποχρεωτική καραντίνα.

Στην Αθήνα ανακοινώθηκε ότι, με αφετηρία την 1η Ιουλίου, θα αξιολογηθεί η κατάσταση με την πανδημία σε άλλες χώρες και θα διευρυνθεί ανάλογα ο κατάλογος των χωρών, σημειώνεται στο δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της δημόσιας Αυστριακής Ραδιοτηλεόρασης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Αυστριακος

    Και τί να το κάνω αφού όταν επιστρέψω θα πρέπει να μπω σε 14ημερη καραντίνα?
    Προς ο διθύραμβος?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει