Η Oceania Cruises δεν χρειάζεται συστάσεις στους λάτρεις της γαστριμαργίας, καθώς παραμένει ο μεγάλος ηγέτης στην κρουαζιέρα με έμφαση στην υψηλή γαστρονομία.

Η εταιρία αποκάλυψε πριν λίγο καιρό τη δραστική ανακαίνιση που έκανε στο περίφημο Riviera της σε ναυπηγείο της Μασσαλίας, αφήνοντας τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό.

Το ανακαινισμένο σκάφος των 200 Concierge και 244 Veranda δωματίων φιλοξενεί επίσης και 124 Penthouse Suites, όπου και δόθηκε το βάρος της αισθητικής αναβάθμισης.

Σχεδιασμένες από την αμερικανική εταιρία interior design του Trevor R. Howells, αυτές οι σουίτες είναι επιπλωμένες αποκλειστικά με έπιπλα της συλλογής Ralph Lauren Home, δίνοντας άρωμα και λάμψη κλασικού Χόλιγουντ.

Όλα έχουν εδώ ονοματεπώνυμο και όλα συμβάλλουν στη μαγεία. Ακόμα και το πιάνο με ουρά που παίζει μόνο του, παρέχοντας τα κατάλληλα ιντερλούδια για τις προσωπικές στιγμές στη σουίτα.

Τραπεζαρία από μαόνι της Mayfair, πανάκριβος πολυέλαιος από την Barrett Knurled, king-size κρεβάτι με μπερζέρες Mayfair και τέτοια πράγματα συναπαρτίζουν την άφθονη αυτή πολυτέλεια.

Οι σουίτες είναι διαθέσιμες από τον Απρίλιο του 2019 και κάποιοι περιηγούνται ήδη στον κόσμο με το μεγαλείο που προσφέρουν…