Όσο κι αν διαρκέσει ένα ταξίδι στο Λονδίνο, δεν είναι ποτέ αρκετό. Από τους πιο κλασικούς, ταξιδιωτικούς προορισμούς, διαθέτει μία πολυμορφική προσωπικότητα που απαρτίζεται από ετερόκλητες και διαφορετικές εικόνες από τις διάφορες γειτονιές του.

Η πόλη που δεν θα σας κάνει να βαρεθείτε ποτέ (όσες φορές κι αν την επισκεφτείτε), προσφέρεται για εξορμήσεις που μένουν παντοτινά αξέχαστες!

Το φωτογραφικό άλμπουμ του ταξιδιού στην κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Αγγλίας, λοιπόν, μπορεί να χαρακτηριστεί πολυπολιτισμικό, όπως και το ίδιο το Λονδίνo άλλωστε, με απεικονίσεις από τους  πολύχρωμους δρόμους στο «κινηματογραφικό» Notting Hill και τα καλλιτεχνικά στιγμιότυπα στο μποέμ Shoreditc, μέχρι πολυτελή τοπία στην κεντρική Oxford Street και καταπράσινες εικόνες στα πάρκα του.

Ρομαντικοί περίπατοι δίπλα στον Τάμεση, γαστρονομικές αναζητήσεις σε κάποια από τις φημισμένες αγορές της, βραδινές έξοδοι στο it Ανατολικό Λονδίνο αλλά και μια στάση για φαγητό στην διαχρονική Chinatown αποτελούν κάποια μόνο από τα θέλγητρα της βρετανικής πρωτεύουσας.

Σε όλα αυτά προσθέστε και τα πολυφωτογραφημένα αξιοθέατα του Λονδίνου και το ταξίδι σας εδώ γέμισε με πανέμορφες εικόνες και εμπειρίες.

Ο Dietrich Herlan, έχοντας επισκεφτεί  περισσότερες από 50 χώρες –σταμάτησε να τις μετράει όταν ξεπέρασαν τον συγκεκριμένο αριθμό– έχει ως πηγή έμπνευσης για την ενασχόληση του με τη φωτογραφία (την οποία δεν έχει σπουδάσει) τα ταξίδια του, αρχικά στην Ευρώπη και εν συνεχεία στην Νοτιοανατολική Ασία, όπου και έζησε για κάποια χρόνια.

Αυτήν τη φορά μας παρουσιάζει το υπέρλαμπρο Λονδίνο, σε κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές εκφάνσεις του.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.dietrichherlanphotography.com

Fb page: Dietrich Photography

Instagram: dietrich_herlan

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.