Φέτος, στις γιορτές το Epirus Palace μάς υποδέχεται με τον πιο χριστουγεννιάτικο τρόπο.

Στο χώρο της υποδοχής, ο Άγιος Βασίλης εμφανίζεται μπροστά μας κόκκινος και χαρούμενος. Ταξιδεύοντας από τα πέρατα του κόσμου προσγειώθηκε στα Ιωάννινα για να μας χαρίσει τις πιο ξεχωριστές γιορτές.

Αυτά τα Χριστούγεννα αφήνει για λίγο στην άκρη το σάκο με τα δώρα και εργάζεται για την…  καλοπέρασή μας.

Απαντάει στα τηλέφωνα, μας κλείνει τα καλύτερα δωμάτια για να περάσουμε τις γιορτές και μας εύχεται «Καλά Χριστούγεννα» με τον χαρακτηριστικό του τρόπο.

Κυκλοφορεί μάλιστα περήφανα με την κονκάρδα του Epirus Palace, καθώς το πλήρωμα του ξενοδοχείου τον θεωρεί ισότιμο συνάδελφο.

Κι αν τυχόν δεν τον βρούμε στη reception του ξενοδοχείου, θα ρίξουμε και μια ματιά στο πολυτελές lobby. Κι αυτό γιατί ο αγαπημένος μας Άγιος λατρεύει να κάνει παρέα με τον ambassador του Epirus Palace και επίσημο doorman Mr Balloo.

Και οι δύο μάς προσκαλούν να ανακαλύψουμε όλες τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες για μία απολαυστική εμπειρία φιλοξενίας.

Ανακαλύψτε κι εσείς, την παραδοσιακή ζεστή φιλοξενία του Epirus Palace, την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και τη μαγική, χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

Το ξενοδοχείο – στολίδι των Ιωαννίνων είναι συνώνυμο της αυθεντικής πολυτέλειας προσφέροντας όλα τα μέσα και τις ανέσεις για τις πιο ξεχωριστές γιορτές για εσάς και την οικογένεια σας.