Στη θάλασσα μεταφέρει την τεχνογνωσία της στη διοργάνωση event μόνο για ενηλίκους η Original Group, διοργανώνοντας στο Azamara Quest κρουαζιέρα μόνο για ζευγάρια και με προαιρετική την ενδυμασία.

Το κρουαζιερόπλοιο θα αποπλεύσει για την πρώτη «Desire Cruise»- η εταιρεία είναι η δημιουργός των περίφημων «Desire Resorts»- στις 26 Σεπτεμβρίου και έως τις 3 Οκτωβρίου θα γυρνά στην Αδριατική περνώντας από λιμάνια της Βενετίας, της Κροατίας και της Σλοβενίας.

Οι ταξιδιώτες θα απολαύσουν πολυτελείς ανέσεις όπως χώρους με προαιρετική την ενδυμασία, ιδιωτικά playrooms, ψυχαγωγία μόνο για ενηλίκους, προκλητικές θεματικές βραδιές, γαστρονομικές εμπειρίες και αισθησιακές καμπίνες.

ew0qzhmv

«Επιλέξαμε με προσοχή αυτό το εκπληκτικό πλοίο κι αυτή την εξωτική διαδρομή για να παρέχουμε στους επιβάτες την ευκαιρία να ζήσουν μια εκλεπτυσμένη και αισθησιακή εμπειρία σε ένα πολυτελές και ασφαλές περιβάλλον, με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και επισκέψεις σε παραδεισένια μέρη», δήλωσε ο Rodrigo de la Peña, CEO της Original Group.

«Μεταφέρουμε στη θάλασσα την μεγαλύτερη των 30 ετών πείρα μας στη δημιουργία της τέλειας αισθησιακής ατμόσφαιρας μόνο για ενηλίκους και δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως η Desire Cruise θα είναι εμπειρία ζωής για τους επιβάτες», πρόσθεσε.

xhyqlfqb