Το ξενοδοχείο Fogo Island Inn έλαβε τον τίτλο του πιο απομονωμένου και μαγευτικού ξενοδοχείου στον κόσμο από το bloomberg.

Βρίσκεται στο νησί Fogo, ανοικτά της βορειοανατολικής ακτής της Νέας Γης στον Καναδά και δεν υπάρχουν καν πινακίδες για να φτάσεις εκεί. Είναι, βλέπετε, δύσκολο να μην το προσέξεις από μακριά, σε ένα τόσο απομονωμένο μέρος.

Σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Todd Saunders που εμπνεύστηκε το σχέδιό του από τις παράγκες των ψαράδων, στηρίζεται σε ξύλινους πασσάλους σαν ξυλοπόδαρα και έχει τις διαστάσεις ενός κρουαζιερόπλοιου. Μοιάζει πράγματι με ένα πλοίο που μόλις κατέπλευσε στο λιμάνι.

Το ξενοδοχείο αποτελεί για τους λάτρεις της περιπέτειας έναν συναρπαστικό, απομονωμένο προορισμό, που φιλοξενεί στην άγρια γη του, λιγότερες από 2.500 ψυχές. Σε αυτό το θαλασσοδαρμένο ψαροχώρι, η καναδή δισεκατομμυριούχος Zita Cobb δημιούργησε αυτό ξενοδοχειακό, φουτουριστικό αριστούργημα που έχει θέα το Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό.

Το μοντέρνο ξενοδοχείο, διαθέτει 29 σουίτες, ιδανικές να προσφέρουν στον επισκέπτη αυτό που επιθυμεί: υπερπολυτελή διαμονή και μια απερίγραπτη επαφή με τη φύση.

Δείτε φωτογραφίες…

hotel2 hotel3 hotel4 hotel5 hotel6 hotel7 hotel8 hotel9 hotel10