Ψάχνεις κάτι πικάντικο για να αναζωογονήσεις την σχέση σου ή να περάσεις καλά με την παρέα σου; Δεν ξέρεις ότι ένα ταξίδι συνιστά την καλύτερη επιλογή; Πρόκειται μάλιστα για εξαιρετικό «συστατικό», καθώς προσφέρει τόσες εμπειρίες που στην περίπτωση που είσαι ζευγάρι θα σε κάνουν να ξεχάσεις μέχρι και τον παραμικρό λόγο για τον οποίο καυγάδισες τελευταία φορά με το ταίρι σου. Αν, πάλι, ταξιδεύεις single ετοιμάσου να φλερτάρεις με την ψυχή σου!

Βενετία

venice Γόνδολες, κανάλια, μάσκες, κοστούμια και πάρτι, αμέτρητα πάρτι. Τι το πιο… σέξι από την μυστηριακή και ταυτόχρονα ρομαντική Βενετία, ιδιαίτερα τον Φεβρουάριο, κατά τη διάρκεια του φημισμένου καρναβαλιού της (23 Ιανουαρίου- 9 Φεβρουαρίου για το 2016);

Βερολίνο

berlin Όσο περίεργο κι αν ακούγεται το Βερολίνο συγκαταλέγεται στους τοπ σέξι προορισμούς ανά τον κόσμο. Έτσι, αφού απολαύσεις την έξοδό σου σε κάποιο «σκοτεινό» jazz club, επίλεξε κάποιο από τα φημισμένα sex- fetish clubs για να κλείσεις το βράδυ σου. Τα συγκεκριμένα clubs, μάλιστα, έχουν γίνει τόσο κοινωνικά αποδεκτά, ώστε να συμπεριλαμβάνονται σχεδόν σε όλους τους τουριστικούς οδηγούς για την ευρωπαϊκή μητρόπολη.

Παρίσι

paris Θα ήταν αδιανόητο να έλειπε από αυτήν τη λίστα η πιο ρομαντική πόλη του κόσμου. Το Παρίσι με τον αισθησιακό χαρακτήρα, τα μεθυστικά αρώματα από τα εξαιρετικά γαλλικά κρασιά και τις φίνες γεύσεις από την υψηλών αξιώσεων κουζίνα του, τον μελαγχολικό Σηκουάνα και τις όμορφες γέφυρες είναι αδιαμφισβήτητα η πόλη του έρωτα. Μποέμ και καρποσταλικό, ρετρό και μοντέρνο απευθύνεται σε όλους. Ωστόσο, δεν εξαντλείται σε μία μόνο επίσκεψη.