Μεθίστε από το άρωμα των τριαντάφυλλων που μόλις άνθισαν ή από την κατανυκτική ατμόσφαιρα των ημερών σε κάποια από τις ακόλουθες κορυφαίες επιλογές.

Τα Small Luxury Hotels of the World ( SLH ) παρουσιάζουν τις καλύτερες πασχαλινές προσφορές προκειμένου να απολαύσετε αυτές τις Άγιες Μέρες με στυλ.

Εορταστικά extras για όλες τις ηλικίες που θα κάνουν το φετινό Πάσχα… egg-cellent!

Ashdown Park Hotel & Country Club, Forest Row, Ηνωμένο Βασίλειο

Το μεγαλείο του παρελθόντος συναντά τη σύγχρονη απόλαυση στο ξενοδοχείο Ashdown Park, που στεγάζεται σε ένα διατηρητέο αρχοντικό του 19ου αιώνα σε μια έκταση 186 στρεμμάτων.

Περιπλανηθείτε στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου και ανακαλύψτε μυστικούς κήπους, μονοπάτια μέσα από δάση και μικρές λίμνες ή απλά θαυμάστε τη φύση από τα μεγάλα παράθυρα του όμορφα διακοσμημένου δωματίου ή σουίτας σας.

Απολαύστε ένα χαλαρό παιχνίδι γκολφ στο γήπεδο του Ashdown ή μια αναζωογονητική βουτιά στην εσωτερική πισίνα. Στη συνέχεια χαλαρώστε με μια θεραπεία spa ή διατηρήστε την φυσική σας κατάσταση στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Το εστιατόριο Anderida σερβίρει γκουρμέ πιάτα, ακολουθώντας μια σύγχρονη φιλοσοφία με στοιχεία της κλασικής κουζίνας.

Πασχαλινή Προσφορά:

Χαλαρωτικό διάλειμμα τριών διανυκτερεύσεων με δωρεάν διαμονή για τα παιδιά εφόσον μοιράζονται το δωμάτιο με τους γονείς τους.

Η προσφορά ισχύει για 18 – 21 Απριλίου 2014, για 3 τουλάχιστον διανυκτερεύσεις και περιλαμβάνει:

  • 3-course δείπνο και για τα τρία βράδια στο εστιατόριο 2 AA rosette Anderida
  • Πλήρες English breakfast
  • Δωρεάν είσοδο στο Ashdown Lama Park & ​​Drusillas Zoo
  • Χρήση του Country Club

Τιμή: 417.28 ευρώ (£ 345) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για 3 διανυκτερεύσεις σε δωμάτιο Deluxe.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Gran Hotel Son Net, Μαγιόρκα, Ισπανία

Ένα κομψό καταφύγιο στην οροσειρά Τραμουντάνα στο όμορφο νησί της Μαγιόρκα, το Gran Hotel Son Net αποτελεί μια αρχαία ιδιοκτησία, που χρονολογείται από τον 17ο αιώνα.

Διαθέτοντας μια ελκυστική ροζ πρόσοψη, το ξενοδοχείο περιβάλλεται από προσεκτικά φροντισμένους κήπους, με ένα όμορφο αίθριο να δεσπόζει στην πλαγία του λόφου.

Στο εσωτερικό, οι ανακαινίσεις έχουν διατηρήσει την αίσθηση μιας αυθεντικής βίλας της Μαγιόρκα με ένα ελαιοτριβείο 100 ετών, στο κέντρο του εστιατορίου.

Κάνοντας μια βόλτα στους εσωτερικούς χώρους θα θαυμάσετε πολλά έργα σύγχρονης τέχνης από καλλιτέχνες, όπως ο Mark Chagall, ο David Hockney και ο Frank Stella.

Οι δραστηριότητες που προσφέρονται θα γεμίσουν όμορφα τον χρόνο σας, με πολλές επιλογές, από ποδηλασία, ιππασία και αναρρίχηση, έως πεζοπορία και κανό.

Μπορείτε ακόμα να απολαύσετε το φαγητό σας στα δυο γκουρμέ εστιατόρια, να κάνετε μπάνιο στην εντυπωσιακή πισίνα ή να αναζωογονηθείτε στο κέντρο ομορφιάς.

Πασχαλινή Προσφορά:

Η προσφορά ισχύει από 14- 27 Απριλίου 2014, για 4 τουλάχιστον διανυκτερεύσεις και περιλαμβάνει:

  • Δωρεάν welcome cocktails για τους ενήλικες στο υπαίθριο μπαρ και ένα πασχαλινό καλάθι για τα παιδιά
  • Πρωινό μπουφέ στο εστιατόριο Oleum
  • “Κυνήγι” Πασχαλινού Αυγού, την Κυριακή του Πάσχα
  • Πασχαλινό Brunch την Κυριακή 20 Απριλίου ή 3 course δείπνο για δύο άτομα
  • Εarly check-in και late check-out χωρίς επιβάρυνση (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)

Τιμή: Από €261,00 το δίκλινο δωμάτιο/ ημέρα, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Hotel de la Ville, Μόντσα, Ιταλία

Χτισμένο σε μια προνομιακή τοποθεσία, απέναντι από τον Βασιλικό Οίκο της Σαβοΐας, το Hotel de la Ville δίνει την αίσθηση ενός μεγαλειώδους σπιτιού, που προσφέρει τη ζεστασιά και τη γοητεία μιας ιδιωτικής κατοικίας.

Οι ιδιοκτήτες του έχουν δημιουργήσει και συμπεριλάβει σε όλους τους εσωτερικούς χώρους μια συναρπαστική συλλογή από αντίκες, με ασημένια, κρυστάλλινα και πορσελάνινα αντικείμενα.

Τα δωμάτια και οι σουίτες είναι κλασικά και ξεχωριστά διακοσμημένα, ενώ στο κεντρικό κτίσμα σας υποδέχεται ένα φιλόξενο σαλόνι με βιβλιοθήκη.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμα ένα υπέροχο εστιατόριο με ιταλικά πιάτα και ενημερωμένη λίστα κρασιών, αλλά και το American Bar με μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα.

Για τη χαλάρωση σας μη διστάσετε να δοκιμάσετε τη σάουνα, το μικρό γυμναστήριο ή να κάνετε βόλτα στον υπέροχο κήπο.

Πασχαλινή Προσφορά:

Μία μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε 2 ιταλικούς προορισμούς με τη δωρεάν αλέ ρετούρ μεταφορά από την Μόντσα στην Piazza Duomo του Μιλάνου.

Η προσφορά ισχύει από18 Απριλίου – 4 Μαϊου 2014, για 3 τουλάχιστον διανυκτερεύσεις και περιλαμβάνει:

  • Αλέ ρετούρ μεταφορά Μόντσα – Μιλάνο με Mercedes Δύο εισιτήρια για το Treasure Museum της Monza
  • Δωρεάν ποδήλατα για να εξερευνήσετε το Royal Park
  • Δωρεάν πρωινό μπουφέ
  • Ελεύθερη χρήση της σάουνας και του γυμναστηρίου

Τιμή: Από € 596,00 η διανυκτέρευση συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Μία διανυκτέρευση δώρο στην περίπτωση κράτησης σε δωμάτιο Deluxe.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Carmo’s Boutique Hotel, Ponte de Lima, Πορτογαλία



Ένα φιλόξενο και κομψό κατάλυμα, το Carmo Boutique Hotel σας υποδέχεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία, ιδανική για να ανακαλύψετε τις παραδόσεις την πολιτιστική κληρονομιά και την αρχιτεκτονική της όμορφης περιοχής Minho της Πορτογαλίας.

Δίνοντας την αίσθηση μιας ιδιωτικής κατοικίας, το ξενοδοχείο προσφέρει σπιτική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, η οποία αντανακλάται και στις 15 σουίτες, που είναι διακοσμημένες με γούστο και ένα ελκυστικό μείγμα του σύγχρονου και του κλασικού στυλ. Ορισμένα από τα δωμάτια έχουν θέα σε όλη την κοιλάδα του ποταμού Lima.

Μην χάσετε την εμπειρία του spa, όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτήρι σαμπάνια, καθώς θα κάνετε το μπάνιο σας σε κατσικίσιο γάλα.

Το ξενοδοχείο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από δραστηριότητες, όπως γευσιγνωσία, πολιτιστικές και γαστρονομικές εκδηλώσεις. Επιπλέον, θα απολαύσετε την εξωτερική πισίνα και το γκουρμέ εστιατόριο.

Πασχαλινή Προσφορά:

Γονείς και παιδιά καλούνται να ανακαλύψουν τις πολιτιστικές, ιστορικές και γαστρονομικές πασχαλινές παραδόσεις της περιφέρειας του Minho.

Η προσφορά ισχύει από 17 – 21 Απριλίου 2014, για 3 τουλάχιστον διανυκτερεύσεις και περιλαμβάνει:

  • 3 παραδοσιακά πορτογαλικά πρωινά και δείπνα για δύο άτομα
  • Γεύμα την Κυριακή του Πάσχα για δύο άτομα
  • Δύο 30λεπτα μασάζ αρωματοθεραπείας
  • Δωρεάν είσοδο στο Toy Museum Μάθημα Ζωγραφικής για δύο άτομα στο “Atelier on Interventional Objects”
  • Βόλτα με άμαξα στο αρχαιότερο χωριό της Πορτογαλίας ή βόλτα με σκάφος κατά μήκος των ακτών του ποταμού Lima
  • Wine Tasting και γεύμα στους φημισμένους αμπελώνες Vinho Verde
  • 40 % έκπτωση σε όλες τις θεραπείες του Divine Spa
  • Μάθημα ιππασίας για παιδιά (Παρασκευή & Σάββατο 20 ευρώ ανά μάθημα)

Τιμή: Από € 716,00, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα , προαπαιτείται δήλωση συμμετοχής για τις δραστηριότητες και τα μαθήματα.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ