Ένα ακόμα ξενοδοχείο Nobu, εμπνευσμένο από τον ιδιοφυή ιάπωνα σεφ Nobuyuki Matsuhisa, κάνει το ντεμπούτο του στην Ασία, προσφέροντας πολυτελή διαμονή και την απόλυτη γαστριμαργική εμπειρία.

Το 321 δωματίων ξενοδοχείο, θα έχει το εμπορικό σήμα της εταιρείας Melco και θα αποτελεί μέρος του ψυχαγωγικό κέντρου City of Dreams στη Μανίλα.

Το νέο ξενοδοχείο Nobu αναμένεται να προσφέρει μια συναρπαστική, εμπνευσμένη από celebrities και διασκεδαστική εμπειρία πολυτελείας σε συνδυασμό με τη μέγιστη δυνατή ποιότητα.

Το boutique ξενοδοχείο στο City of Dreams της Μανίλα υποστηρίζεται από το βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον παραγωγό του Χόλιγουντ Meir Teper.

Ένας συνδυασμός από χαλαρή πολυτέλεια, υψηλής ποιότητας νυχτερινή ζωή, υπηρεσίες spa και μοναδικά δωμάτια περιμένει τους επισκέπτες του.

Όπως υπόσχεται και το όνομά του, το ξενοδοχείο, όπως και τα υπόλοιπα της αλυσίδας, είναι ο ιδανικός προορισμός για να γνωρίσει κάποιος τις γαστρονομικές εκπλήξεις του σεφ Nobu, καθώς θα διαθέτει ένα εστιατόριο Nobu μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με εξωτερική βεράντα με τραπεζαρία, που θα βρίσκεται σε μια αποκλειστική πλατφόρμα με θέα τον κόλπο της Μανίλα.

Οι επισκέπτες του θα έχουν την αποκλειστική ευκαιρία να απολαύσουν ένα ειδικό μενού από τον ίδιο το διάσημο σεφ και να χαλαρώσουν στο Nobu Tea Lounge.

Το πρώτο Nobu Hotel άνοιξε το 2013, ως ένα boutique ξενοδοχείο μέσα στο Ceasars Palace στο Λας Βέγκας και το νέο του «αδερφάκι» αναμένεται να κάνει εγκαίνια μέσα στο 2014.

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ.