Αν αναζητάτε ηρεμία, χαλάρωση και ποιοτική διαμονή με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, τότε το πρώτο ξενοδοχείο της διάσημης σχεδιάστριας Laura Ashley, το Laura Ashley Manor Hotel, είναι η ιδανική επιλογή.

Χτισμένο μέσα σε κήπους και φυσικές δασικές εκτάσεις, συνολικής έκτασης 10 στρεμμάτων, αυτό το πολυτελές καταφύγιο βρίσκεται στο Elstree, Hertfordshire της Αγγλίας και προσφέρει θέα στην ύπαιθρο, αλλά και στο κεντρικό Λονδίνο. Η σιδηροδρομική και οδική του σύνδεση με την πόλη του Λονδίνου, το καθιστούν κατάλληλο σημείο εκκίνησης για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής, αλλά και ήσυχο καταφύγιο για απόδραση από όλα.

Τα 49 του δωμάτια και οι σουίτες φιλοξενούνται και στο κεντρικό ανακαινισμένο κτίριο, αλλά και στη σύγχρονη νέα πτέρυγα, που κατασκευάστηκε για τις ανάγκες του ξενοδοχείου.

Η εταιρεία επίπλωσης Laura Ashley είναι μια από τις πιο δημοφιλείς στο χώρο της μόδας παγκοσμίως και στηρίζεται σε μια πλούσια σχεδιαστική κληρονομιά, συνδυάζοντας τις παραδοσιακές αξίες της ποιότητας και της πρωτοτυπίας.

Τα ρομαντικά σχέδια, που παραπέμπουν στην αγγλική ύπαιθρο είναι διάχυτα στη διακόσμηση των κοινόχρηστων χώρων, αλλά και των δωματίων, το καθένα από τα οποία έχει το δικό του ξεχωριστό στυλ.

Το παλαιότερο κτίσμα του ξενοδοχείου χρονολογείται από το 1540 και πολλά από τα αυθεντικά στοιχεία της εποχής έχουν διατηρηθεί, αντανακλώντας την αλλοτινή τους δόξα. Για παράδειγμα, η μπροστινή πόρτα του κτιρίου ήταν αρχικά μέρος των μπουντρουμιών του Lewes Castle.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία είναι και το περίτεχνο τζάκι του χώρου υποδοχής με τις σκαλιστές στήλες. Μάλιστα, ορισμένα από τα ξύλα που χρησιμοποιήθηκαν για την οροφή της reception, είναι αυθεντικά κομμάτια πλοίων, που συμμετείχαν στην μάχη της ισπανικής Armada.

Στο εστιατόριο Cavendish οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια πλούσια γευστική εμπειρία, σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον. Με μια εξαιρετική επιλογή από τοπικά υλικά, ο executive chef έχει δημιουργήσει ένα μενού με αγγλικά πιάτα, αλλά επιλογές από την κουζίνα της Μαλαισίας.

Το φιλόξενο Bar Terrace, προσφέρει πανοραμική θέα στο Λονδίνο και τους υπέροχους κήπους του ξενοδοχείου. Είναι το ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσετε απογευματινό τσάι ή να χαλαρώσετε με ένα από τα πολλά εκλεκτά ουίσκι και λικέρ.