Αν θα έπρεπε να χαρακτηρίσουμε την εποχή στην οποία ζούμε θα λέγαμε ότι είναι η εποχή της εικόνας. Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας και ειδικά των κινητών τηλεφώνων μας έχει οδηγήσει να βιώνουμε τον κόσμο διαφορετικά. Πλέον, μία απλή βόλτα προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες για μία καλλιτεχνική ή αυθόρμητη φωτογραφία ή βίντεο που αποτυπώνει για πάντα μία όμορφη στιγμή ή συναίσθημα. Και φυσικά θέλουμε να μοιραστούμε τη συγκεκριμένη στιγμή με πλήθος γνωστών ή και άγνωστων ανθρώπων οι οποίοι γίνονται με τη σειρά τους κοινωνοί αυτής της στιγμής δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο μία διαδικτυακή κοινότητα που μοιράζεται στιγμές.

Πρόκειται για ένα παγκόσμιο φαινόμενο στο οποίο θα πρέπει να μπορούν να συμμετέχουν όλοι ανεξαιρέτως. Και πλέον μπορούν, αφού με το λανσάρισμα της νέας πρωτοποριακής σειρά realme 11 5G οι εικόνες ξεχωριστής ποιότητας σταματάνε να είναι προσβάσιμες μόνο σε ένα περιορισμένο κοινό, και δίνεται σε όλους μας την ευκαιρία να γυρίσουμε ελεύθερα ένα blockbuster.

Μία ματιά να ρίξει κανείς στα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά της κάμερας του realme 11 Pro+ 5G και θα καταλάβει ευθύς γιατί η συγκεκριμένη σειρά έχει τραβήξει την προσοχή των χρηστών smartphone.

Αρχικά, το realme 11 Pro+ 5G είναι εξοπλισμένο με τη ναυαρχίδα της φωτογραφικής μηχανής της realme, την κάμερα OIS SuperZoom 200MP. Το σύστημα κάμερας 200MP στο realme 11 Pro+ 5G βασίζεται στο αναβαθμισμένο σύστημα κάμερας Samsung ISOCELL HP3 SuperZoom με μέγεθος αισθητήρα 1/1,4 ίντσες, μέγεθος pixel 2,24μm και διάφραγμα f/1,69. Όλα έρχονται διαμορφωμένα σε επίπεδο ναυαρχίδας στο ίδιο εύρος τιμών – δημιουργώντας ένα τεράστιο άλμα σε σύγκριση με ανταγωνιστές που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τον αισθητήρα IMX766.

Επιπλέον, το realme 11 Pro + 5G είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο της βιομηχανίας εξοπλισμένο με ζουμ χωρίς απώλειες 4x και η ανάλυση εικόνας σε αυτό το εστιακό τμήμα είναι 242% υψηλότερη από αυτή παρόμοιων προϊόντων. Έτσι η σύνθεση της φωτογραφίας είναι πιο ελεύθερη και η λήψη είναι καθαρή από μακριά καθώς και κοντά.

Τέλος, διατίθεται μία σειρά από ενδιαφέρουσες λειτουργίες κάμερας, όπως το Super Group Portrait και το One Take, που χρησιμοποιούνται για έξυπνη σύνθεση με αλγόριθμο AI, για τη δημιουργία πολλαπλών φωτογραφιών με την καλύτερη γωνία ταυτόχρονα. Ενώ, υπάρχει και ρύθμιση κάμερας με ενεργοποιημένα τα SuperOIS, Super NightScape, Moon Mode και Starry Mode Pro, παρέχοντας στον χρήστη περισσότερη ελευθερία να εκφράσει την προσωπικότητά του.

Φυσικά, όταν μιλάμε για εικόνα αναφερόμαστε και στην εμφάνιση. Θέλουμε το κινητό να μπορεί να τραβάει φωτογραφίες απίστευτης ποιότητας, αλλά θέλουμε και η εικόνα του ίδιου του κινητού να δίνει την εντύπωση ενός luxury προϊόντος. Τόσο το realme 11 Pro+ 5G όσο και το realme 11 Pro 5G δεν απογοητευτούν ούτε σε αυτόν τον τομέα, αφού προσφέρουν, μια πολυτελή design θήκη σε συνεργασία της realme Design Studio με τον το Matteo Menotto – πρώην σχεδιαστή του Οίκου Gucci. 

Ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από την ανατολή του ήλιου στην πόλη του Μιλάνου και σχεδιαστής απαθανατίζει την πιο εξαίσια στιγμή της ημέρας, όταν το φως του ήλιου καλύπτει ένα κλασσικό κτίριο και στις δύο πλευρές σε απαλή απόχρωση του χρυσαφί. Το realme 11 Pro+ 5G κατασκευάζεται με premium διαδικασίες. Το χειροποίητο τρισδιάστατο σχέδιο ραφής σε συνδυασμό με το lychee vegan προσφέρει μια εκπληκτική και μοντέρνα απόχρωση. Πολύ σημαντικό είναι ότι το υλικό είναι ανθεκτικό στη βρωμιά με αποτέλεσμα να μην απαιτείται θήκη τηλεφώνου για αυτό το τηλέφωνο.

Εκτός από την κάμερα και τη σχεδίαση, το realme 11 Pro+ 5G ξεχωρίζει  για το ισχυρό all-rounder,που περιλαμβάνει φόρτιση SUPERVOOC 100W και μπαταρία 5000mAh. Χρησιμοποιεί οθόνη Curved Vision 120Hz με 2160Hz – την υψηλότερη συχνότητα μείωσης της φωτεινότητας στη βιομηχανία και την πρώτη αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας 20.000 επιπέδων.

Με την υψηλή απόδοση και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά η σειρά realme 11 5G φέρνει μία νέα εποχή στη βιομηχανία των smartphones.

Για την Ελλάδα οι τιμές είναι:

  • 11 pro 8/256 σε 429 EUR
  • 11 pro+ 12/512 539 EUR

Για τους πρώτους αγοραστές στις πρώτες 7 ημέρες θα υπάρχει ως δώρο το – Watch 3 (όταν κάποιος αγοράσει το 11 Pro) και Watch 3 Pro (όταν κάποιος αγοράσει το 11 Pro+)

Επίσης, μέχρι τις 19 Ιουλίου 2023 όλοι θα έχουν δωρεάν αντικατάσταση οθόνης τους πρώτους 6 μήνες από την αγορά του τηλεφώνου.