Οι καλοκαιρινές διακοπές, είναι πλέον μία ανάσα μακριά μας. Σίγουρα έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι τα outfits που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις αλλά πιθανώς σε προβληματίζει ότι κάποια από αυτά θα τσαλακωθούν στη βαλίτσα σου. Έχοντας μαζί σου όμως τη συσκευή ατμού χειρός Philips 3000 Series, STH3020 μπορείς να κάνεις τις πιο … ατσαλάκωτες εμφανίσεις στον αγαπημένο σου προορισμό. 

Με τη συσκευή ατμού Philips 3000 Series μπορείς να φρεσκάρεις τα ρούχα σου και να απομακρύνεις τις  τσακίσεις οποιαδήποτε στιγμή, όπου και αν βρίσκεσαι, χωρίς κόπο. Η συσκευή ατμού χειρός 3000 Series είναι ιδανική επιλογή για να την έχεις μαζί σου όπου και να πας, καθώς είναι ελαφριά, μικρή, αναδιπλώνεται και αποθηκεύεται εύκολα, ενώ δεν χρειάζεσαι σιδερώστρα για να τη χρησιμοποιήσεις! Μπορείς να φρεσκάρεις εύκολα και γρήγορα τα ρούχα σου στο σπίτι, τα ρούχα που έχεις στην ντουλάπα και πιθανόν να έχουν λίγο τσαλακωθεί ή ακόμα και αυτά που έχεις φορέσει μια φορά ενώ είναι μοναδική λύση για τις διακοπές σου για ένα καλοκαίρι χωρίς τσαλάκες!

Ακόμα η συσκευή ατμού χειρός 3000 Series είναι πολύ εύκολη στη χρήση ενώ είναι ασφαλής σε όλα τα υφάσματα που σιδερώνονται. Απλά ακουμπάς την πλάκα παροχής ατμού με ασφάλεια πάνω σε οποιοδήποτε ρούχο και το περνάς με ατμό χωρίς κίνδυνο καψίματος- μια εξαιρετική λύση για ευαίσθητα υφάσματα όπως λινά, μάλλινα και μεταξωτά ή ακόμα και ρούχα με παγιέτες, πιέτες, στάμπες ή δαντέλα που είναι δύσκολα στο σιδέρωμα. 

Παράλληλα, απομακρύνει όλες τις δυσάρεστες οσμές αλλά και έως το 99.9% των βακτηρίων χάρη στον θερμό ατμό. Έτσι πλένετε λιγότερο, σιδερώνετε λιγότερο, εξοικονομείτε ενέργεια και παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των ρούχων σας!

Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα ατμού χειρός της Philips 3000 Series μπορείτε να βρείτε εδώ

facebook

instagram