Έχουμε μπει για τα καλά μέσα στο καλοκαίρι, ωστόσο δυστυχώς για πολλούς από εμάς η ώρα της άδειας δεν έχει έρθει ακόμη… Ακόμη και έτσι, τα πράγματα τείνουν να είναι πιο χαλαρά. Είτε, συνεχίζεις να δουλεύεις από το σπίτι, είτε απαιτείται να βρίσκεσαι συνεχώς στο δρόμο, όλο και θα ξεκλέψεις καμία ώρα για να απολαύσεις έναν καφέ ή ίσως και ένα γρήγορο μπάνιο στη θάλασσα. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που η δουλειά τους δεν σταματάει ποτέ, ακόμη και όταν βρίσκονται σε διακοπές.

Για όλες αυτές τις περιπτώσεις, χρειάζεσαι έναν λάπτοπ που να συνδυάζει καινοτομία και πρακτικότητα. Με άλλα λόγια χρειάζεσαι το νέο HUAWEI MateBook D 16 έναν ελαφρύ φορητό υπολογιστή υψηλής απόδοσης με μεγάλη οθόνη 16 ιντσών.

Και μόνο το γεγονός ότι αποτελεί μέλος της οικογένειας Huawei Smart Office δημιουργεί ένα αίσθημα εμπιστοσύνης αφού είναι σίγουρο ότι φέρει, την αισθητική, την καινοτομία και τις έξυπνες εμπειρίες που αποτελούν τα κορυφαία χαρακτηριστικά στοιχεία της σειράς MateBook.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το HUAWEI MateBook D 16 θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες, αφού είναι αποτέλεσμα της εκτεταμένης έρευνας που έκανε η HUAWEI για τις ανάγκες των καταναλωτών στη νέα εποχή της εξ’ αποστάσεως εργασίας και μελέτης. Γι’ αυτό το λόγο, διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη και προσφέρει υψηλές αποδόσεις, ενώ παράλληλα παραμένει λεπτό και ελαφρύ. 

Και επειδή εργασία χωρίς συνδεσιμότητα δε νοείται, ο φορητός υπολογιστής, χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία HUAWEI Metaline Antenna, επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν σταθερά ασύρματα δίκτυα, ακόμα και με αδύναμα σήματα Wi-Fi, με την ταχύτητα λήψης να αυξάνεται κατά 55%  ενώ  η καθυστέρηση στο gaming και στη βιντεοδιάσκεψη μειώνεται κατά 57% και 67% αντίστοιχα.

Το HUAWEI MateBook D 16 είναι η τέλεια συσκευή για την εποχή του «υβριδικού γραφείου». Διαθέτει επίσης τον φορτιστή τσέπης 2ης γενιάς 65 W και περισσότερες θύρες για ευέλικτες συνδέσεις, ώστε να μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι με ρεύμα όπου κι αν βρίσκεστε.

Το νέο HUAWEI MateBook D 16 θα μεταμορφωθεί σε έναν αξιόπιστο σύντροφο για την εποχή του υβριδικού γραφείου, καθώς απελευθερώνει τη δημιουργική δύναμη όλων όσων θα το αποκτήσουν. 

Ως το πιο πρόσφατο μέλος της οικογενείας, το HUAWEI MateBook D 16 ανεβάζει κι άλλο τον πήχη στους φορητούς υπολογιστές, με την ολοκαίνουργια οθόνη HUAWEI FullView που εξασφαλίζει άνεση στα μάτια, τον ισχυρό επεξεργαστή 12ης γενιάς Intel® Core™ H-Series υψηλής απόδοσης, το ελαφρύ μεταλλικό σώμα, τις απεριόριστες δυνατότητες σύνδεσης και συνεργασίας μεταξύ πολλαπλών συσκευών, την εύκολη φορητότητα, καθώς και τις έξυπνες δυνατότητες τηλεδιάσκεψης και την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα Super Device.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr και Huawei Community.

«Το HUAWEI MateBook D 16 συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ», όπως και δεκάδες διαθέσιμα μοντέλα laptop και tablet της HUAWEI. Η HUAWEI προσφέρει στους δικαιούχους, τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μία πλούσια γκάμα laptop και tablets που διαθέτει στην Ελλάδα, βρίσκοντας αυτό που τους ταιριάζει».