Το Gran Turismo 7 έρχεται στις 4 Μαρτίου με πολλές σημαντικές αλλαγές και νέα στοιχεία στο gameplay. Μάλιστα, η Sony σε μία προσπάθεια να κάνει πιο οικείο το video game σε περισσότερους games, ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά για PS4 και PS5.

Σύμφωνα με την ελληνική ομάδα του PlayStation, οι παίκτες θα έχουν την επιλογή να διαλέξουν την ελληνική γλώσσα, μία δυνατότητα που συστήνεται σε άτομα που δεν έχουν παίξει ξανά παιχνίδι της συγκεκριμένης σειράς, αφού θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές και όροι που χρειάζονται περαιτέρω εξήγηση.

Μάλιστα, η Sony ανακοίνωσε πως στο Gran Turismo 7 θα υπάρχουν διαθέσιμα 400 οχήματα, 34 διαφορετικές τοποθεσίες και 97 διαφορετικές πίστες με ξεχωριστή χάραξη.

Μία πρώτη ματιά στον νέο τίτλο:

Παράλληλα, τα θρυλικά μαθήματα διπλωμάτων επιστρέφουν, μαζί με τα Mission Tests, ενώ το multiplayer θα υποστηρίζεται ακόμη και στην ίδια οθόνη μέσω splitscreen.

Επίσης, οι δημιουργοί ανέφεραν ότι έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην έκδοση για το PS5, αφού προσφέρεται μεγαλύτερη απόλαυση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που έχει το χειριστήριο DualSense.

Η ανακοίνωση της ελληνικής ομάδας της Sony:

State of Play

Αυτοκίνητα, διαδρομές και… café; Το State of Play σου δίνει μια βαθύτερη ματιά στo resort-like campaign του Gran Turismo 7. Έρχεται στις 4 Μαρτίου με δυνατότητα επιλογής μενού στα ελληνικά: https://bit.ly/34v5w8E

Posted by Sony PlayStation Greece on Thursday, February 3, 2022