Εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων υποχρεώνει σε τρομακτική ειλικρίνεια

Επιτρέπει στο συνομιλητή να βλέπει τι πληκτρολογούμε σε πραγματικό χρόνο


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑMOBILE
18:28
18/11/2014
Εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων υποχρεώνει σε τρομακτική ειλικρίνεια
1
loading

Μια νέα εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων για smartphone φιλοδοξεί να αναγκάσει  τους χρήστες να γίνουν αφοπλιστικά ειλικρινείς στα όσα σκέφτονται και γράφουν! Όσο για το πώς το πετυχαίνει αυτό, η εφαρμογή Beam Messenger αποκαλύπτει σε πραγματικό χρόνο τι γράφει ο συνομιλητής.

Έως τώρα, οι εφαρμογές ανταλλαγής γραπτών μηνυμάτων είτε απλά εμφανίζουν το μήνυμα που στέλνεται χωρίς περεταίρω πληροφορίες, είτε ο χρήστης βλέπει πότε ο συνομιλητής τους γράφει, χωρίς όμως να έχουν τη δυνατότητα να δουν τι ακριβώς πληκτρολογεί.

Με το να βλέπουν ότι ο συνομιλητής γράφει ο κάθε χρήστης φρόντιζε να μην ανταλλάζει ταυτόχρονα μηνύματα και να γίνεται έτσι καλύτερος διάλογος. Παράλληλα, αναγνώριζε την ύπαρξη κινητικότητας από πλευράς του συνομιλητή του αναμένοντας σύντομα την έλευση ενός μηνύματος.

Ωστόσο, καμιά εφαρμογή μέχρι σήμερα δεν έδινε τη δυνατότητα στο χρήστη να διαβάσει γράμμα προς γράμμα σε πραγματικό χρόνο τα όσα γράφει ο συνομιλητής του. Βέβαια, αυτό δεν αφήνει περιθώρια για «λάθη», καθώς ό,τι σκεφτόμαστε και γράφουμε, ακόμη και αν τελικά δεν το στείλουμε, ο συνομιλητής μας θα το έχει δει! Έτσι, αρκετοί έσπευσαν να χαρακτηρίσουν τη νέα εφαρμογή «τρομακτικά ειλικρινή», ενώ οι δημιουργοί από την άλλη ισχυρίζονται πως είναι ό,τι πιο κοντά υπάρχει στον προφορικό λόγο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να «κατεβάσουν» την εφαρμογή από το Google Play. Σύντομα, αναμένεται να κυκλοφορήσει νέα έκδοση της εφαρμογής για iOS.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

    Σχετικά με το άρθρο σας
    Εφαρμογή γραπτών μηνυμάτων υποχρεώνει σε τρομακτική ειλικρίνεια, θα ήθελα να αναφέρω ό,τι [...] π.χ να αναγκάσει τους χρήστες να γίνουν αφοπλιστικά ειλικρινής στα όσα σκέφτονται και γράφουν! Η λέξη ειλικρινής γράφεται με ει.[πληθυντικός],μύνημα λάθος, μήνυμα σωστό

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει